Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Startupper.gr στο DLD Tel Aviv Innovation Festival!

Από την ερχόμενη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου το Startupper.gr θα είναι στο Ισραήλ για να καλύψει όλα τα τεκταινόμενα στο μεγάλο φεστιβάλ καινοτομίας DLD Tel Aviv 2017.

Θα έχουμε επαφές με πολλές επιλεγμένες Startups, με τις δημοτικές αρχές του Τελ Αβίβ και της Ιερουσαλήμ, οι οποίες ασχολούνται με την υποστήριξη της καινοτομίας και των Startups, θα επισκεφτούμε μεταξύ άλλων τη Similar Web, τον accelerator των Dell-EMC, την OurCrowd και την Jerusalem Venture Partners.

Επίσης θα συμμετέχουμε στο Pitch The Press επιλεγμένων Startups τις μέρες του φεστιβάλ και φυσικά θα καλύψουμε σε βάθος τις ελληνικές αποστολές της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα αλλά και της Περιφέρειας Αττικής και ότι άλλο σημαντικό από τις εξαιρετικές εκδηλώσεις και συζητήσεις εντός και εκτός του DLD Festival, μια και όλη η πόλη του Τελ Αβίβ ακολουθεί τους ρυθμούς του.

Μέσα σε λίγα χρόνια το DLD Tel Aviv έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για Startups, επενδυτές και υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων στον κόσμο και φυσικά στο Ισραήλ, που ως γνωστόν, έχει ένα από τα πιο ανεπτυγμένα και ολοκληρωμένα οικοσυστήματα Startups και τεχνολογίας στον κόσμο.

Stay Tuned στο Startupper.gr!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις