Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H ελληνική συμμετοχή στη μεγάλη εκδήλωση DLD Tel Aviv 2017

Και αυτή τη χρονιά η ελληνική παρουσία στο μεγάλο φεστιβάλ τεχνολογίας και καινοτομίας DLD Tel Aviv, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη πρωτεύουσα του Ισραήλ 4-7 Σεπτεμβρίου, θα είναι σημαντική.

Το «παιδί» του Yossi Vardi έχει γίνει μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις του κόσμου στο οικοσύστημα των Startups, αφού συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα τεχνολογικών και επενδυτικών εταιρειών από όλο τον κόσμο και φυσικά το Ισραήλ.
Φυσικά συγκεντρώνει και το ενδιαφέρον πολλών Startups αλλά και εθνικών αποστολών οι οποίες επιθυμούν να δουν από κοντά το οικοσύστημα του «Startup Nation» αλλά κυρίως να προσεγγίσουν επενδυτές και τοπικούς φορείς.

Αν και η βασική εκδήλωση γίνεται 6-7 Σεπτεμβρίου, όλη η εβδομάδα είναι γεμάτη εκδηλώσεις και Meetups γύρω από την Rothschild Blvd.

Η ελληνική αποστολή έχει δύο πυρήνες: o πρώτος αφορά την αποστολή της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Αθήνα, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού Start Tel Aviv Athens και ο δεύτερος την αποστολή της Περιφέρειας Αττικής και του Ε.Β.Ε.Α.

Στην αποστολή της πρεσβείας συμμετέχει η 3asyR και η Μαρία Τσιάνα ως νικήτρια του διαγωνισμού Start Tel Aviv Athens 2017 και εκπρόσωποι των: YolenisRaymetrics, e-satisfaction, Heliix, Advantis Medical Imaging, IsMood, Covve και Apifon.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Αττικής θα ηγείται η περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου και θα αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Α., στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, του Περιφερειακού Ταμείου και του Ε.Β.Ε.Α.

Οι Startups της Θ.Ε.Α. του Ε.Β.Ε.Α. που θα συμμετάσχουν στην αποστολή είναι οι: Inagros, CrossMobile, Mitos QR Codes και Easyexports.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις