Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Minaluxuryhotels χορηγός επικοινωνίας στο Forum τουρισμού της SWOT

Χορηγός επικοινωνίας στο μεγαλύτερο Β2Β Forum τουρισμού της Εταιρείας Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων, SWOT, θα είναι το Minaluxuryhotels,  το μοναδικό Luxury Hotel Blog, στην Ελληνική αγορά, που εξειδικεύεται στα ξενοδοχεία και προσφέρει premium υπηρεσίες. Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα ισχύσουν ειδικές προσφορές για τα ξενοδοχεία, που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω του Minaluxuryhotels.

Το Business Travel Professionals Forum (BTPF) της SWOT, που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε μια επετειακή εκδήλωση, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα “Full Day Project”, στο οποίο -όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος-, θα συμμετέχει το σύνολο του τουριστικού κόσμου της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της.

Αυτή τη χρονιά, οι συναντήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 2.000 συνολικά, μέσα σε 10 ώρες, με παρουσία περισσότερων των 200 στελεχών εμπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων από Ελλάδα, Κεντρική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η διοργάνωση του BTPF, που αποτελεί πλέον θεσμό για τον χώρο του τουρισμού στη χώρα μας, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών, μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της αγοράς. Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα των: Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, HAPCO, ενώ στα πλαίσια των εργασιών θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους της Expedia, της Trivago και του NeaMesa.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 ή στο email: [email protected]r

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις