Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι “Δυαδικές Επιλογές” αποτελούν μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για freelance εργασία από το σπίτι

Οι ευκαιρίες για τους freelancers αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιλέγουν τη freelance εργασία ως την κύρια πηγή εισοδήματος, χάρη στη διάδοση του Διαδικτύου και την εμφάνιση νέων και καινοτόμων εργαλείων και συσκευών. Το μέλλον της εργασίας είναι το freelancing.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις κλασικές μορφές της freelance εργασίας. Σε αυτό το άρθρο όμως, θα μιλήσουμε για μια διαφορετική μορφή της freelance εργασίας, η οποία είναι αρκετά δημοφιλής στο εξωτερικό, αλλά στη χώρα μας δεν είναι και τόσο γνωστή. Ωστόσο, αξίζει να τη γνωρίσετε, ειδικά όσοι αγαπούν τη freelance εργασία.

Μιλάμε για τις δυαδικές επιλογές αξίας μετοχών, συναλλάγματος κ.α. Αυτό είναι ένα μοναδικό και οικονομικά προσιτό εργαλείο και μεγάλη οικονομική ευκαιρία, η οποία σας επιτρέπει να κερδίσετε πολλά χρήματα, χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας. Θεωρούμε, ότι οι δυαδικές επιλογές είναι το μέλλον της freelance εργασίας, καθώς είναι πολύ περισσότερο αποδοτικές, εύκολες και παραγωγικές, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο είδος freelance εργασίας.

Λοιπόν, τι είδους πλεονεκτήματα έχουν οι επενδύσεις σε δυαδικές επιλογές; Έχω ερευνήσει την εταιρεία Binatex και έχω εντοπίσει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα.

#1: Είναι εύκολες, αποδοτικές και προσιτές

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των δυαδικών επιλογών είναι η απλότητα του μηχανισμού. Όλοι μπορούν να μάθουν να κάνουν επενδύσεις σε δυαδικές επιλογές. Μαθαίνετε να κάνετε συναλλαγές δωρεάν. Μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του χρηματομεσίτη. Και το σημαντικότερο; Μπορείτε να μετατρέψετε τη θεωρία σε πράξη, χρησιμοποιώντας το demo λογαριασμό.

Με τα δυαδικές επιλογές πρέπει να μαντέψετε προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η αξία: πάνω ή κάτω. Να γιατί λοιπόν είναι απαραίτητο να είστε σε θέση να προβλέψετε την αγορά.

Με άλλα λόγια, με τις δυαδικές επιλογές μπορείτε να κάνετε επενδύσεις σχεδόν με οτιδήποτε έχει μια αξία στην αγορά: πετρέλαιο, συνάλλαγμα, εμπορεύματα, μετοχές και δείκτες.

#2: Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα χρήματα,
σε λιγότερο χρόνο, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη freelance εργασία

Με τις δυαδικές επιλογές μπορείτε να κερδίσετε ακόμα και από τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχει όριο. Όλα εξαρτώνται από τις ικανότητές σας κι από το ποσό που έχετε καταθέσει. Αν είστε αρχάριοι και δεν είστε εξοικειωμένοι με τις επενδυτικές στρατηγικές των δυαδικών επιλογών, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με ένα demo λογαριασμό, να δημιουργήσετε τη δική σας στρατηγική και μόνο τότε να ξεκινήσετε την αληθινή διαπραγμάτευση.

#3: Ελάχιστη κατάθεση (μόνο 10 δολάρια)
και υψηλό ποσοστό επιτυχίας

Αυτό είναι το αγαπημένο μας, όσον αφορά τα πλεονεκτήματα των επενδύσεων σε δυαδικές επιλογές. Το όριο ελάχιστης κατάθεσης είναι μόλις 10$. Ουσιαστικά, επενδύετε μόνο 10 δολάρια και μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα από το 90% της κάθε συναλλαγής.

#4: Με τη Binatex είστε το “αφεντικό” του εαυτού σας

Ποιο αποτελεί το πιο ελκυστικό πλεονέκτημα της freelance εργασίας; Σύμφωνα με τις στατιστικές, το 90% των freelancer απαντούν με μία λέξη – ελευθερία. Ναι, οι άνθρωποι ελκύονται από την ελευθερία που τους προσφέρει αυτού του είδους εργασία, τους αρέσει να είναι το αφεντικό του χρόνου τους, είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν το πότε και το πόσο να δουλέψουν. Δεν έχουν συνέχεια ανικανοποίητα αφεντικά και απειλητικές προθεσμίες. Οι freelancers δεν ζουν με το συνεχή φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους

Με τις επενδύσεις σε δυαδικές επιλογές, όχι μόνο αρχίζετε να βγάζετε πολλά χρήματα, αλλά επίσης γίνεστε εσείς αυτοί που καθορίζουν το χρόνο και τη ζωή τους. Εσείς αποφασίζετε πότε και πού θέλετε να κάνετε επένδυση. Ένας υπολογιστής και μια σύνδεση στο διαδίκτυο είναι τα μόνα που χρειάζεται να έχετε για να αρχίσετε τις επενδύσεις.

#5: Όλα τα ρίσκα είναι γνωστά εκ των προτέρων
και μπορείτε να τα ελέγχετε, χάρη στην ευελιξία του σχήματος

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε διαπραγματεύσεις, γνωρίζετε από την αρχή πόσα μπορεί να κερδίσετε ή να χάσετε. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιλογής των 60 δευτερολέπτων, θα έχετε 40 δευτερόλεπτα για να αποσυρθείτε από τη συναλλαγή, αν πιστεύετε ότι έχετε μαντέψει προς την λάθος κατεύθυνση και μπορεί να χάσετε τα χρήματά σας. Αφότου κλείσετε την επιλογή, θα δείτε στην οθόνη πόσα χρήματα θα πληρωθείτε σε περίπτωση πρόωρου κλεισίματος της συναλλαγής. Αν κατά τη στιγμή του κλεισίματος της επιλογής είστε στο μαύρο, ο χρηματομεσίτης Binatex θα σας επιστρέψει το 50% της τιμή, ενώ αν είστε στο κόκκινο, τότε θα σας επιστρέψει 10% του ποσού συναλλαγής.

#6: Ταξιδέψτε, ενώ κερδίζετε χρήματα

Απλά φανταστείτε, ότι ταξιδεύετε ανά τον κόσμο, απολαμβάνετε τη ζωή σας στο πλήρες και βγάζετε λεφτά από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, όπως κάνουν πολλοί διάσημοι και επιτυχημένοι bloggers. Πόσο συχνά άραγε, βλέπετε φωτογραφίες στο Instagram κι αναρωτιέστε, μα πώς το κάνουν; Τη μία μέρα κάθεται και πίνει το αρωματικό του καφεδάκι, τρώγοντας ένα λαχταριστό εκλέρ, σε ένα μικρό παριζιάνικο καφέ, και την άλλη μέρα πηδάει με αλεξίπτωτο στη Νέα Ζηλανδία και μετά πάει και για μια κατάδυση στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Όλοι αυτοί έχουν βρει το δρόμο τους προς την επιτυχία και την πλούσια και όμορφη ζωή. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Οι Δυαδικές Επιλογές επιτρέπουν σε επενδυτές και χρήστες να βγάλουν όσα περισσότερα χρήματα χρειάζονται, για να ζήσουν μια άνετη ζωή, γυρνώντας όλο τον κόσμο.

#7: Υπάρχουν πολλές χρηματομεσιτικές εταιρείες.
Επιλέξτε την πιο αξιόπιστη

Αν ψάξετε στο Διαδίκτυο, θα βρείτε πολλές χρηματομεσιτικές εταιρείες που προσφέρουν επενδύσεις σε δυαδικές επιλογές. Αν είστε αρχάριοι και δεν ξέρετε σύμφωνα με ποια κριτήρια να διαλέξετε χρηματομεσίτη, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Υπάρχουν και πολλοί απατεώνες. Πρέπει να βρείτε το μεσίτη, ο οποίος ενδιαφέρεται για τους πελάτες του.

Αυτοί οι χρηματομεσίτες έχουν καλή φήμη στο Διαδίκτυο και βοηθούν τους επενδυτές να κερδίζουν, καθώς είναι πεπεισμένοι, ότι αν ο πελάτης κερδίζει, τότε κι αυτοί απολαμβάνουν πολλά πλεονεκτήματα. Ένας από τους πιο αξιόπιστους χρηματομεσίτες είναι η εταιρεία Binatex. Ο μεσίτης είναι ιδανικός κι ανταποκρίνεται σε όλα τα κριτήρια: ελάχιστη κατάθεση, δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για αρχάριους, demo λογαριασμός (1.000 δολάρια), καλή φήμη κι αξιοπιστία και την πιο εύκολη πλατφόρμα.

Δοκιμάστε κι εσείς σήμερα: Binatex.com.

Σημείωση: Το άρθρο είναι μια χορηγία της της Binatex.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις