Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Public Startup Crash-Courses by Startupper.gr: Η παρουσίαση του Μπ. Διβάρη για τον οικονομικό σχεδιασμό μίας επιχείρησης (video + slides)

Τα Public Stores και το Startupper.gr, η πρώτη ελληνική online έκδοση αφιερωμένη στις startup εταιρείες, διοργάνωσαν την Τρίτη 07 Οκτωβρίου στο Public Συντάγματος την πρώτη εκδήλωση για την startup επιχειρηματικότητα. Πρώτος προσκεκλημένος ήταν ο Μπάμπης Διβάρης, λογιστής – φορολογικός σύμβουλος, ο οποίος ανέλυσε τον Οικονομικό και Φορολογικό Σχεδιασμό για μία Νέα Επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Διβάρης αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ των νομικών μορφών επιχειρήσεων (προσωπικές εταιρείες, κεφαλαιουχικές εταιρείες, ΙΚΕ) και στον απαραίτητο οικονομικό σχεδιασμό για μία νέα επιχείρηση μέσω ενός επιχειρηματικού δανείου και SWOT analysis. Επίσης, παρέθεσε πίνακες με τους φορολογικούς συντελεστές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που προσελκύουν νεοϊδρυόμενες εταιρείες, ενώ τέλος αναφέρθηκε στα διεθνή λογιστικά πρότυπα και στα πλεονεκτήματά τους έναντι των ελληνικών προτύπων.

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του κυρίου Διβάρη παρακάτω, ενώ ακολουθεί και το βίντεο με ολόκληρη την παρουσίαση

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις