Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το WarplyPay σε πλήρη λειτουργία στο Everest

H Warply και τα everest ανακοίνωσαν σήμερα τη πλήρη λειτουργία της cloud based payment service WarplyPay στο ηλεκτρονικό κατάστημα Everest.

Είχαμε πρώτοι γράψει για την υλοποίηση του WaprlyPay τον περασμένο Μάιο στο λανσάρισμα του νέου site του everest με δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας προϊόντων.

Με το WarplyPay, ένα omnichannel payment gateway και ηλεκτρονικό πορτοφόλι για Smartphones, υποστηρίζονται οι αγορές με όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Mastercard και Visa ενώ για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης υπηρεσιών, όπως τα ψηφιακά κουπόνια (mobile coupons) και οι δωροκάρτες (giftcards), αλλά και η διαχείριση πιστωτικών καρτών (tokenization) κ.α.

Γιάννης Δοξαράς: «Global thinking and acting! Σε διαδικασία απόκτησης e-money license η Warply»

Η ενσωμάτωση του WarplyPay στο www.everest.gr επιτρέπει την ολοκλήρωση της πληρωμής των παραγγελιών κατευθείαν μέσα από το «ψηφιακό περιβάλλον» του everest, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση σε κάποιο άλλο site (της τράπεζας π.χ.) προσφέροντας έτσι μια  “εύχρηστη” εμπειρία χρήστη στις ψηφιακές αγορές του.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και ο Νίκος Κοκκάλης, Group IT Director στην Goodys και Everest Group of Companies: Το brand everest ενισχύεται με νέες και καινοτόμες payment υπηρεσίες, οι οποίες βελτιστοποιούν την εμπειρία των πελατών και συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων, καθώς πλέον η διαδικασία της παραγγελίας γίνεται πολύ πιο εύκολη και προσιτή για τους πελάτες σε όλα τα κανάλια”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις