Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η 3asyR στις δέκα πιο υποσχόμενες ευρωπαϊκές EdTech Startups και η πρώτη μεγάλη υλοποίηση

Είχαμε γνωρίσει την founder της 3asyR, Μαρία Τσιάνα, στο Τελ Αβίβ στην αποστολή της Πρεσβείας του Ισραήλ στο DLD Tel Aviv Innovation Festival, μια και είχε κερδίσει τον διαγωνισμό της Ελλάδας. Η ομάδα της έχει αναπτύξει ένα από τα καλύτερα εργαλεία online για δυσλεκτικούς σε παγκόσμιο επίπεδο με τις προσπάθειες της να αναγνωρίζονται τόσο στο Ισραήλ, όσο και στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας.

Πρώτα απ’ όλα η 3asyR επιλέχθηκε στις δέκα πιο υποσχόμενες Startups EdTech στην Ευρώπη, μέσα από 600+ συμμετοχές από 70 χώρες, στα μεγάλου κύρους παγκόσμια βραβεία Global EdTech Startups Awards 2017 (GESAwards).
Μέσα στον Δεκέμβριο η κριτική επιτροπή θα επιλέξει από τις δέκα, τις τρεις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στους παγκόσμιους τελικούς του Λονδίνου στις 23 Ιανουαρίου 2018.

Μαρία Τσιάνα – 3asyR: Θέλει να κάνει το web πιο προσιτό για άτομα με δυσλεξία

Μαζί με αυτή διάκριση η 3asyR ανακοίνωσε την πρώτη μεγάλη συνεργασία της με το δικτυακό τόπο του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο οποίος πλέον προσφέρει τα εύχρηστα και χρήσιμα σε άτομα με δυσλεξία εργαλεία ανάγνωσης του περιεχομένου της Startup από τον Βόλο.

Όπως δήλωσε η Μαρία Τσιάνα: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη! Έπειτα από τρία χρόνια προσπαθειών, αγωνιών και αμέτρητων ωρών εργασίας “το παιδί μας”, το 3asyR, είναι διαθέσιμο για όσους το χρειάζονται στον μεγαλύτερο δημοσιογραφικό / ειδησιογραφικό οργανισμό της χώρας! Ευχαριστούμε το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις