Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σπουδάστε δωρεάν σε Ελλάδα και Εξωτερικό με το βραβείο IELTS 2018

Το British Council, ο διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, διοργανώνει το British Council Βραβείο IELTS 2018. Το βραβείο είναι μια πρωτοβουλία με Ευρωπαϊκή εμβέλεια και πραγματοποιείται στην Ελλάδα, την Ισπανία και τη Γερμανία.

Ο νικητής θα λάβει βραβείο αξίας έως 10.000 λίρες Αγγλίας για την κάλυψη των διδάκτρων ενός πτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών σε ίδρυμα μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, το οποίο δέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί απευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό στον οποίο θα φοιτήσει ο νικητής και θα καλύπτει τις ανάγκες του διδακτικού έτους 2018 -2019.

Από τις 15 Δεκεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ξεκίνησαν να υποβάλουν την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης στην ιστοσελίδα του οργανισμού.
Η επιτυχία του διαγωνισμού έχει οδηγήσει σε ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχών και η επιλογή των τελικών υποψηφίων πραγματοποιείται ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες.

Οι 5 τελικοί υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια παρουσίαση στα γραφεία του British Council στην Ελλάδα, μπροστά σε ένα πάνελ των κριτών του British Council καθώς και εκπαιδευτικών με υψηλό επίπεδο ειδίκευσης. Η τελετή απονομής του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στην Βρετανική Πρεσβεία, παρουσία της πρέσβειρας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι στις 4 Ιουνίου 2018.

Το British Council, είναι συνιδιοκτήτης του IELTS και διενεργεί τις εξετάσεις για πάνω από 30 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με σύνθημα ‘Get there with the British Council, apply for the IELTS Award 2018’, καλεί τους υποψηφίους να συμμετάσχουν στη διαδικασία των αιτήσεων για το βραβείο που μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή.

Το British Council, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1939, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων. Συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς της Ελλάδας – Υπουργεία, πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σχολεία, μη κυβερνητικούς και πολιτισμικούς οργανισμούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, ενώ επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς: Αγγλικά, εκπαίδευση & κοινωνία, και τέχνες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις