Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το 1ο Meet-Up Effect στην Αθήνα

To πρώτο Meet-Up Effect, μεταξύ Startups, επενδυτών και Funds, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαρτίου στο Ψυχικό.

Το Meet- Up effect είναι μια διοργάνωση που στόχο έχει να φέρει κοντά με αμεσότερο τρόπο όλο το οικοσύστημα Startups στην Ελλάδα σε ένα χαλαρό βράδυ με σκοπό την δικτύωση, ανταλλαγή απόψεων και την άμεση επαφή επιχειρηματιών τόσο μεταξύ τους όσο και με πιθανούς επενδυτές και funds.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων fund που έχουμε αυτή τη στιγμή στη χώρα μας για τη χρηματοδότηση startup εταιρειών, μεταξύ των οποίων το Unifund με εκπρόσωπο την Έλλη Διακαναστάση, το Marathon VC με εκπρόσωπο τον Χρήστο Γαστεράτο και το Venture Friends με εκπρόσωπο τον Στέφανο Κατσίμπα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ιδιώτες επενδυτές οι οποίοι γνώρισαν ανερχόμενα Startup και έμαθαν περισσότερα για τους τομείς δραστηριοποίησης τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα, μεταξύ των οποίων 4 funds, 13 angel investors και 35 startups.

Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο event που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα με σκοπό την τόσο άμεση δικτύωση σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και οι διοργανωτές, μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο event, υπόσχονται τη συνέχεια μια φορά τον μήνα στην πόλη της Αθήνας, ενώ επόμενοι σταθμοί θα είναι και άλλες πόλεις της Ελλάδας, με επόμενο σταθμό την Θεσσαλονίκη.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Ρόζμαρι και η Αγγελική Μέλλου από την Pitchstor, η Έλλη Διακαναστάση, ο Χρήστος Νικολούδης founder της εταιρείας Mantis και ο Τάσος Γουρουντής founder της εταιρείας BemyQuest.

Το Meet-Up Effect, έχει σελίδα στο facebook όπου τα μέλη που συμμετέχουν στο event μπορούν να επικοινωνούν και να συνεχίζουν την δικτύωση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις