Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό CleanTech PowerUP! 2018

Την 1η Μαρτίου 2018 ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την τέταρτη έκδοση του διαγωνισμού PowerUp! από την InnoEnergy  για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις στον τομέα του CleanTech στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. 

Φυσικά, στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν και εταιρείες από Ελλάδα και Κύπρο οι οποίες δραστηριοποιούνται στην ενέργεια, στις μεταφορές, στο CleanTech και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο με τον διαγωνισμό να δημιουργεί μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την εδραίωση της παρουσίας τους στη διεθνή αγορά.

Η «καρδιά» του ευρωπαϊκού CleanTech «χτύπησε» φέτος στη Βουδαπέστη

Εκτός από τα χρηματικά βραβεία, οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Highway, ένα πρόγραμμα acceleration της InnoEnergy που μετατρέπει τις ιδέες και τα σχέδια σε προϊόντα έτοιμα να βγουν στην αγορά.
Το Highway προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες χρηματοδότηση ύψους 150 χιλ. Ευρώ και ευρεία υποστήριξη στους τομείς της ανάπτυξης και προστασίας προϊόντων, της στελέχωσης της ομάδας, της πρόσβασης σε διεθνείς πελάτες αλλά και εξωτερικές πηγές χρηματοδότησης.

έναρξη ανταγωνισμού 2018 innoenergy

Το μεγάλο φινάλε του PowerUp! θα γίνει στη Πράγα στις 19 Ιουνίου 2018 ενώ θα πραγματοποιηθούν περισσότεροι από δέκα τελικοί σε διάφορες χώρες με την διενέργεια  Bootcamps. Σε αυτά τα εργαστήρια θα συμμετάσχουν ειδικοί επιχειρηματικοί σύμβουλοι οι οποίοι μαζί με τους συμμετέχοντες θα επαληθεύσουν το επιχειρησιακό μοντέλο και θα βελτιστοποιήσουν τις δεξιότητες παρουσίασης των συμμετεχόντων.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει να υπάρχει ένα πρωτότυπο προϊόντος, ομάδα και να συμπληρώσετε το έντυπο που διατίθεται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, www.powerup.innoenergy.com, μέχρι τις 15 Απριλίου 2018.

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από την εταιρεία KiNNO Consultants Ltd, το HUB της InnoEnergy στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό PowerUp, επικοινωνήστε στο τηλ. 2106838950 και στο email [email protected].

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις