Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μπάλες Hitech για τυφλά παιδιά θα μοιραστούν σε όλη την Ελλάδα

Μπάλες ποδοσφαίρου ειδικά φτιαγμένες για παιδιά με προβλήματα όρασης θα μοιραστούν σε παιδιά και νέους σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα “A Ball For All” υλοποιείται από τον μη Κυβερνητικό Οργανισμό Youthorama στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το UEFA Foundation for Children και τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Οι μπάλες είναι ειδικά κατασκευασμένες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από παιδιά με προβλήματα όρασης και εκπέμπουν ειδικό ηχητικό σήμα. Θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια καινοτόμου εκπαιδευτικού εργαλείου σε σχολεία ενώ θα μοιραστούν δωρεάν σε τυφλά παιδιά και νέους σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης για τα παιδιά που έχουν προβλήματα όρασης θα πραγματοποιηθεί τουρνουά 3 vs 3 ευστοχίας πέναλτι με κλειστά μάτια, την Τρίτη 10 Απριλίου, από τις 4 μέχρις τις 6 το απόγευμα στο Mediterranean Cosmos.

H δράση συγχρηματοδοτείται από το UEFA Foundation for Children και είναι ανοιχτή σε όλους, τυφλούς και βλέποντες, παιδιά και νέους, οικογένειες, αγόρια και κορίτσια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις