Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Δημήτρης Μάρης μπαίνει ενεργά στις επενδύσεις σε Startups

Ο Δημήτρης Μάρης, CEO της 24MEDIA, φαίνεται ότι μπαίνει πιο ενεργά και οργανωμένα στις επενδύσεις VC σε ελληνικές Startups μια και θα ιδρύσει νέα εταιρεία για αυτό το σκοπό σύμφωνα με συνέντευξή του στο Marketing Week.

Ήδη έχει πραγματοποιήσει τέσσερις επενδύσεις μέσω Marathon VC, ενώ συμμετέχει και στο κεφάλαιο της Velocity PartnersΚαι τα δυο ελληνικά VCs λειτουργούν κάτω από το Equifund.

Για εμάς η τεχνολογία αποτελεί στρατηγική στόχευση και σε αυτή την μεταβατική περίοδο της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, είναι η στιγμή να προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε κάθε καινοτόμα πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Μάρης αναφέρθηκε και στο Athens tech College στο οποίο είναι βασικός μέτοχος μαζί με το BCA και την Intracom Holdings και αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να επενδύσει στους τομείς του IoT και Big Data Analytics.
«Mας ενδιαφέρουν αυτές οι δραστηριότητες και επειδή αυξήθηκαν πολύ το τελευταίο διάστημα, έχουν δημιουργηθεί ανάγκες διαχείρισής τους, οπότε ένα κεντρικό management είναι απαραίτητο. Έτσι, θα δημιουργηθεί ένα αυτόνομο εταιρικό σχήμα για την διαχείριση των αναγκών αυτών» ανέφερε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις