Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το PornHub δέχεται πλέον το κρυπτονόμισμα Verge για ανώνυμες πληρωμές!

Αποκαλύφθηκε τελικά ο μυστηριώδης συνεργάτης του κρυπτονομίσματος Verge (XVG), o οποίος δεν είναι άλλος από το μεγάλο πορνογραφικό site PornHub.

To PornHub δοκίμαζε εδώ και καιρό το κρυπτονόμισμα και όπως όλα δείχνουν τα πάντα κύλισαν όπως έπρεπε μια και μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία με το Verge.

O VP του PornHub, Corey Price ανέφερε ότι “τα πάντα στην εταιρεία αφορούν την ευκολία και την ασφάλεια και για αυτό το λόγο τα κρυπτονομίσματα είναι μια ιδανική επιλογή“. Επεσήμανε ότι “παρά τη χαμηλή διείσδυση τους στις καθημερινές συναλλαγές ωστόσο (τα κρυπτονομίσματα) έχουν αποκτήσει την απαραίτητη ώθηση για εμάς για να μπουν στην αγορά“.

Ο δημιουργός του Verge, Justin Sunerok, ανέφερε ότι: “αυτή η συνεργασία είναι μια τεράστια ευκαιρία και μια μεγάλη αγορά με παγκόσμια κάλυψη η οποία θα ανταγωνιστεί τα παραδοσιακά νομίσματα“.

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο Justin Sunerok ανέφερε ότι επίκειται μια μεγάλη συνεργασία και μάλιστα πραγματοποίησε και μια καμπάνια χρηματοδότησης 3 εκατ. δολ. για να καλύψει τα έξοδα και τις ανάγκες προώθησης αυτής της συνεργασίας! Η οποία επικρίθηκε από τη κοινότητα.

Το Verge βασίζεται στο Bitcoin, εμφανίστηκε το 2014 σαν DogeCoinDark και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται στα 0.0000087 Bitcoin ή 0.07 δολάρια.

Ήδη τρέχουν διάφορες προσφορές με αφορμή τη νέα συνεργασία τόσο στο PornHub όσο και στα άλλα sites του ομίλου, όπως το Brazzers και το Nutaku, όπως και ένα σχετικό βίντεο το οποίο έχει πορνογραφικά στοιχεία (φυσικά).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις