Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας με ΟΠΑΠ Forward: H περίπτωση Nanophos!

To success story που “γράφει” η εταιρεία Nanophos από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: μέλλον, διεύρυνση, έμπνευση. Έτσι ακριβώς περιγράφει την εμπειρία της από το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, η Κλαίρη Αραμπατζή, Marine Division Director της Nanophos.

Η εταιρεία Nanophos χρησιμοποιεί την επιστήμη της νανοτεχνολογίας για την παραγωγή “έξυπνων” προϊόντων επιχρισμάτων και χρωμάτων, που χρησιμοποιούνται στη δόμηση και τη ναυτιλία. Τον Μάιο του 2017 εντάχθηκε στον πρώτο κύκλο του ΟΠΑΠ Forward και ήδη, μέσω της ολοκληρωμένης στήριξης που λαμβάνει, έχει διευρύνει τους επιχειρηματικούς της ορίζοντες.

Εφέτος, το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ που στηρίζει την απασχόληση, υποδέχεται 21 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις οποίες τη μία επιλέγει το κοινό. Μέσα από την εφαρμογή “Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ” τέσσερις εταιρείες – Athlenda, Pitenis, Άλφα Γεύση και Septem – ζητούν την ψήφο όλων μας για να κερδίσουν το “εισιτήριο” συμμετοχής τους στο ΟΠΑΠ Forward.

Κατεβάζοντας στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet δωρεάν την εφαρμογή “Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ”, μπορούμε να γνωρίσουμε τις τέσσερις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να ψηφίσουμε αυτή που επιθυμούμε να δούμε να αναπτύσσεται και να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward αύξησαν το τζίρο τους κατά 20% και δημιούργησαν 111 άμεσες νέες θέσεις εργασίας.

Παράλληλα, μέσω των συνεργασιών που έχουν αναπτυχθεί, υποστηρίζουν 2.236 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις