Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι Startups που βραβεύτηκαν από τον πρωθυπουργό στο d.Day του ΣΕΠΕ

Στο πλαίσιο του μεγάλου φόρουμ του ΣΕΠΕ, Digital Economy Forum πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός Startups d.Day με στόχο να αναδείξει και να βραβεύσει καινοτόμες ελληνικές, νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία και δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις, τα οποία απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την Επιστημονική Υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του ΟΠΑ.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες ήταν οι:

Artifiedweb
Bubbllz
Challengen
Drizz
Fraudline
Hopwave
IsMood
Kard
Melapus
Νέα Αμυντική Κάμερα Ασφαλείας 
Nimbata
Olwyc
Πάμε Στάση
Recycglobe
Shopmind
Somapnevma
Tactical DE CK
Ticket Pass
Τrust and Use
Yammas

Τα τρεις εταιρείες που βραβεύτηκαν είναι οι:

isMood, προσφέρει σε τρίτες εταιρείες Social media analytics τα οποία βασίζονται στα εκφραζόμενα συναισθήματα και τις συζητήσεις που γίνονται εκεί σχετικά με αυτές και τα προϊόντα τους. H εταιρεία προέρχεται από το Egg με την Άννα Κασιμάτη να είναι η founder.

Shopmind, ειδικεύεται στην Επιχειρηματική Αναλυτική (Business Analytics) και στη δεδομενοκεντρική Στήριξη Αποφάσεων (data-driven Decision Support). Στόχος της είναι η κατανόηση των αγοραστών που επισκέπτονται τα καταστήματα, η εξαγωγή πολύτιμης γνώσης και η μετατροπή της σε αποφάσεις. Προέρχεται από το AceIn με την Αναστασία Γρίβα και ο Βασίλης Σταύρου να είναι οι founders.

Nimbata, μια “πολυεθνική” Startup η οποία έχει αναπτύξει μία λύση καταγραφής και ανάλυσης της απόδοσης που έχουν οι τηλεφωνικές καμπάνιες μίας εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις