Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To 2o μεγάλο τεχνολογικό συνέδριο Voxxed Days 1-2 Ιουνίου στην Αθήνα!

Τα Voxxed Days είναι από τα μεγαλύτερα συνέδρια ανάπτυξης λογισμικού και νέων τεχνολογιών στον κόσμο. Είναι μία σειρά από τεχνολογικά συνέδρια που διοργανώνονται από τοπικές κοινότητες και υποστηρίζονται από την ομάδα του Voxxed. Στηριζόμενα πάνω στη φιλοσοφία των συνεδρίων Devoxx η οποία θέλει το περιεχόμενο να παίζει πρωταρχικό ρόλο, τα Voxxed Days συνέδρια προσελκύουν διεθνείς και τοπικούς ομιλητές σε δεκάδες πόλεις σε όλον τον κόσμο.

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Voxxed Days Athens το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα με περισσότερες ημέρες, περισσότερους ομιλητές, περισσότερα θέματα και περισσότερες δραστηριότητες.

Το 2ο Voxxed Days Athens θα διεξαχθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα. Στο συνέδριο που θα διαρκέσει 3 ημέρες θα παραβρεθούν διάσημοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένοι επαγγελματίες που με χαρά μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

Η Πέμπτη (31η Μαΐου) θα είναι μια ημέρα γεμάτη δωρεάν workshops, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το βασικό συνέδριο με 4 keynote ομιλητές, 5 θεματικές ενότητες : languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies.

Ανάμεσα στους διεθνής ομιλητές βρίσκονται οι: John Papa, Principal Developer Advocate στη Microsoft, ο Phil Estes, Docker Captain, o Venkat Subramaniam, βραβευμένος συγγραφέας πολλών τεχνολογικών βιβλίων και ιδρυτής του Agile Developer .inc, ο Ted Neward (“Dude of Software”), η Tomomi Imura , Web και Technology advocate στη Slack, o Dr. Heinz Kabutz, Java champion και πολλοί άλλοι.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι το οποίο είναι πλέον γνωστό για την ποικιλία των απαιτητικών εκδηλώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του.

Τιμές εισιτηρίων

180€, είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους χορηγούς.
100€ (για φοιτητές και ανέργους σε περιορισμένο αριθμό), είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους χορηγούς.
100€, είσοδος σε μία μέρα του Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους χορηγούς
50€ (για φοιτητές και ανέργους σε περιορισμένο αριθμό), είσοδος σε μία μέρα του Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους χορηγούς.

Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις