Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Awards: Σε λίγες ώρες κλείνει η διαδικασία της ψηφοφορίας!

Ενώ η μεγάλη ώρα φτάνει, της βράβευσης δηλαδή των νικητών των Startupper Awards 2018, την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουλίου, υπάρχει ακόμη χρόνος προκειμένου να αναδείξετε, ψηφίζοντας της, την αγαπημένη σας Startup.

Ψηφίστε εδώ την αγαπημένη σας ομάδα!

Έτσι λοιπόν αύριο, Πέμπτη 12 Ιούλιου, στις 12.00 το μεσημέρι, ολοκληρώνεται η διαδικασία της της ψηφοφορία των Startupper Awards 2018, τα οποία πλέον έχουν αναδειχθεί σε θεσμό για την Ελληνική Startup Σκηνή. Μέχρι τότε μπορείτε, μέσω της πλατφόρμα e-Survey να αναδείξετε  τους νικητές σε κάθε μια από τις 6 φετινές κατηγορίες των Startupper Awards 2018.

Οι έξι κατηγορίες των Startupper Awards 2018

– Οι ομάδες αρχικού σταδίου, EARLY STAGE STARTUPS : οι οποίες είναι έως 5 άτομα, ανήκουν σε κάποιον Incubator και μπορεί να έχουν προϊόν στην αγορά και είναι κοντά στη σύσταση εταιρείας ή έχουν συστήσει ήδη εταιρεία.

– Οι πιο ώριμες, MATURE STARTUPS: οι οποίες έχουν προϊόν στην αγορά, είναι άνω των 5 ατόμων και έχουν πάρει κάποιου είδους χρηματοδότηση.

Ψηφίστε εδώ την αγαπημένη σας ομάδα!

– Οι SCALEUP STARTUPS: οι οποίες φυσικά είναι προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα, όπου έχουν άνω των 10 ατόμων προσωπικό, έχουν πάρει χρηματοδότηση από VCs  και έχουν πωλήσεις στο εξωτερικό.

– Οι SOCIAL STARTUPS που έχουν κάποιο σημαντικό κοινωνικό ή περιβαλλοντολογικό αντίκτυπο, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Ψηφίστε εδώ την αγαπημένη σας ομάδα!

– Οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ STARTUPPERS, όπου με χαρά βλέπουμε πολλές υποψήφιες!

– Και οι ΔΟΜΕΣ – ΒΡΑΒΕΙΑ – ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ του ελληνικού οικοσυστήματος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις