Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Orange Grove: μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο

Το Orange Grove και το Orange Grove Patras ανακοίνωσαν σήμερα το νέο κύκλο αιτήσεων για συμμετοχή Startups στο νέο 6-μηνο incubation πρόγραμμα, προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

Το Orange Grove αποτελεί έναν διεθνή incubator για startups που δημιουργήθηκε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Μέσα από incubation προγράμματα, το Orange Grove στηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα (από κάθε τομέα της οικονομίας, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), ώστε να αναπτυχθούν σε μία βιώσιμη επιχείρηση προσφέροντας εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Πιο συγκεκριμένα, στις Startups που θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής για το νέο κύκλο, το Orange Grove προσφέρει χρήση του συνεργατικού χώρου στα γραφεία του incubator, μέντορες και coaches, συμβουλευτική με εξειδικευμένους επαγγελματίες, bootcamps, workshops και συναντήσεις με διεθνείς εκπαιδευτές, πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, καθώς και επαφές με ένα εκτεταμένο διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove, της Ολλανδικής Πρεσβείας και των υποστηρικτών της πρωτοβουλίας.
Το κόστος συμμετοχής ξεκινά από τα 45 ευρώ/άτομο/μήνα για μια ομάδα πέντε ατόμων και φτάνει τα 100 ευρώ/μήνα για ένα άτομα.

Για να υποβάλετε αίτηση στο Orange Grove ακολουθήστε το σύνδεσμο https://orangegrove.eu/incubationprogramme/ έως τις 26 Σεπτεμβρίου (23:59 GMT+3).

Για το Orange Grove Patras μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις