Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Switch_On: Εργαστήριο καινοτομίας στον χώρο της ενέργειας από τον ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ, (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας A.E.) μια εταιρεία θυγατρική της ΔΕΗ, με την υποστήριξη της εταιρίας καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy προχωράει στη δημιουργία του εργαστηρίου καινοτομίας Switch_On Innovation Lab, powered by ΔΕΔΔΗΕ, με στόχο την ψηφιακή αναβάθμιση και καινοτομία στον τομέα της ενέργειας και των δικτύων.

Το Switch_On Innovation Lab του ΔΕΔΔΗΕ είναι το πρώτο εργαστήριο καινοτομίας για την ενέργεια και τα έξυπνα δίκτυα στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη.

Το Εργαστήριο Καινοτομίας Switch_On έχει ως στόχο την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για τα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και την εφαρμογή τους στο ελληνικό ηλεκτρικό σύστημα, μέσα από τη συνεργασία του ΔΕΔΔΗΕ με νέες καινοτόμες ομάδες και επιχειρήσεις.

Παράλληλα, μέσα από τη διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών ενισχύονται νέες ομάδες μηχανικών και προγραμματιστών για να προχωρήσουν την ιδέα τους σε λειτουργικό πρωτότυπο καθώς και σε εμπορική ανάπτυξη.

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 στις 17:30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς, ο ΔΕΔΔΗΕ διοργανώνει την ενημερωτική συνάντηση Switch_On Open Day, στην οποία θα παρουσιαστεί το εργαστήριο καινοτομίας, οι στόχοι της λειτουργίας του και η διαδικασία επιλογής των ομάδων που θα υποστηριχθούν. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Εγγραφές για την εκδήλωση μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις