Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ethelon Days στο Impact Hub Athens τον Νοέμβριο

Στις 2 με 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Impact Hub Athens μία τριήμερη συνάντηση αφιερωμένη στον εθελοντισμό, με πρωτοβουλία της Μη Κερδοσκοπικής Startup ethelon.

Η ethelon έχει ως στόχο την ανάδειξη και την προώθηση του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία μέσα από ένα σύνολο δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών.

Το φετινό θέμα του ethelon days είναι η ‘’generation V’’ ενώ 15 ομιλητές, 10 workshops και roundtables, 5 ομιλίες, 6 εθελοντικές δράσεις θα λάβουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, 2-4 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στο Impact Hub Athens εθελοντές, ΜΚΟ και εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, θέτοντας τις βάσεις για τις επόμενες ημέρες του ethelon Days.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, 15 ομιλητές θα παρουσιάσουν
διαδραστικά workshops, ομιλίες και round tables που
αφορούν εθελοντές, εταιρικό κόσμο και ΜΚΟ, με θέματα όπως η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, η κοινωνική επιχειρηματικότητα αλλά και πώς τα παραπάνω συνδέονται με τον εθελοντισμό και την λεγόμενη ’generation V’’.

Τέλος, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στο αποκορύφωμα του ethelon Days, με αφετηρία το Impact Hub Athens, έξι ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας.

Tα εισιτήρια για την εκδήλωση κοστίζουν 15-150 ευρώ και θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις