Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανοίγουν οι αιτήσεις για τον 6ο γύρο του Google DNI Fund

Το DNI Fund ανακοίνωσε ότι θα ανοίξουν σύντομα οι αιτήσεις χρηματοδότησης έργων στην ψηφιακή δημοσιογραφία, για τον 6ο γύρο της πρωτοβουλίας της Google, συγκεκριμένα από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2018.

Το DNI Fund υποστηρίζει τους ανθρώπους της βιομηχανίας των ειδήσεων που επιθυμούν να πειραματιστούν, να βοηθήσουν στη διασφάλιση μιας ποιοτικής δημοσιογραφίας.

Σε αυτό τον γύρο χρηματοδότησης, το θέμα θα είναι: “Δημιουργία εσόδων και η διαφοροποίηση“.  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “Ψάχνουμε για καινοτόμες προσεγγίσεις που επιδιώκουν να δημιουργήσουν βιώσιμα μοντέλα ειδήσεων, είτε πρόκειται για διαφοροποίηση των ροών εσόδων, δημιουργικές εφαρμογές τεχνολογίας για εξοικονόμηση κόστους, είτε αφορούν όλες τις πτυχές των εσόδων (π.χ .: συνδρομές, συνδρομές, συνεισφορές κ.λπ.) ή και νέοι τρόποι γύρω από τη δημιουργία εσόδων μέσω προϊόντων και εμπλοκής χρηστών“.

Από τον Οκτώβριο του 2015 το ταμείο προσέφερε 115 εκατομμύρια ευρώ σε 559 επιλεγμένα έργα σε μεγάλους οργανισμούς, ιδιώτες, νεοσύστατες εταιρείες και ακαδημαϊκούς φορείς σε 30 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις