Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TechCrunch Disrupt Berlin 2018: Ο “απόλυτος” προορισμός για Early Stage Startups

Το TechCrunch διοργανώνει για 6η φορά το TC Disrupt στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, 29-30 Νοεμβρίου 2018.

Η πρωτεύουσα της Γερμανίας είναι ένα από τα μεγαλύτερα hub της Ευρώπης, αλλά και όλου του κόσμου θα λέγαμε, το οποίο συγκεντρώνει ένα μεγάλο αριθμό ταλέντων και Startups.

To περυσινό TechCrunch Disrupt είχε περίπου 3.000 συμμετέχοντες από 50 χώρες. 416 ομάδες είχαν θέση στο Startup Alley, ένα ρεκόρ για την συγκεκριμένη εκδήλωση σε όλο τον κόσμο που υλοποιείται, ενώ πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 900 CrunchMatch μεταξύ Startups και επενδυτών. Μάλιστα το 97% των Startups που συμμετείχαν σε αυτές τις συναντήσεις δήλωσαν ότι θα συμμετείχαν εκ νέου.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο CrunchMatch της περυσινής εκδήλωση, η TestCard, μια αγγλική Medtech του 2017, με ένα φορητό σύστημα ουρολογικών αναλύσεων μέσω Smartphone, σήκωσε 1,7 εκατ. δολ. μέσω του CrunchMatch.

Πέρυσι αξιοσημείωτοι ομιλητές ήταν οι Gavin Wood (Parity Technologies), Cal Henderson (Slack) και ο Frederic Mazzella (BlaBlaCar). Η Lia Diagnostics, με γυναίκες founders, παρουσίασε ένα επαναστατικό τεστ εγκυμοσύνης και κέρδισε τον διαγωνισμό Battlefield Startup.

Αυτή τη χρονιά οι ομιλητές του TC Disrupt 2018 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους:

Anne Boden, Founder & Chief Executive Officer, Starling Bank
Pieter van der Does, Co-Founder, President & CEO, Adyen
Saul Klein, Founding Partner, LocalGlobe
Philippe Botteri, Partner, Accel
Jamie Burke, CEO and Founder, Outlier Ventures
Sonali De RyckerPartner, Accel
Lucas Di Grassi, Advisor, Modex
Julie Hansen, CEO, Babbel

O Mike Collet από την Promus Ventures θα μιλήσει για το διάστημα και πόσο σημαντικά είναι τα βήματα που κάνουν οι Startups του Elon Musk και του Jeff Bezos ενώ ο Denys Zhadanov της Readdle θα μιλήσει για το bootstaping.

To TechCrunch σε συνεργασία με το Startupper προσφέρει έκπτωση 15% στα εισιτήρια του Disrupt Berlin 2018 χρησιμοποιώντας τον κωδικό STARTUPPER εδώ.
Να σημειώσουμε τέλος, ότι οι τιμές θα αυξηθούν μετά τις 25 Οκτωβρίου 2018.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις