Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Foodathlon: Μαραθώνιος γευστικών εμπειριών και ευζωίας τον Νοέμβριο στην Αθήνα

Μια μοναδική για τα ελληνικά, αλλά και τα διεθνή δεδομένα πρωτοβουλία, θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου στην Αθήνα. Το foodathlon συνδυάζει σημαντικά αθλητικά γεγονότα της πατρίδα μας, με τη γαστρονομική κουλτούρα και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που συγκαταλέγεται στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα του πλανήτη, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών από το εξωτερικό, το foodathlon κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση την εβδομάδα ακριβώς πριν τον Μαραθώνιο από τις 04/11 έως τις 11/11/2018.

Ως αρωγός της όλης προσπάθειας και ταυτόχρονα δημιουργός πολυεμπειριών, το foodathlon μας καλεί να γνωρίσουμε το ξεχωριστό μονοπάτι εμπειριών που προσφέρει, αναδεικνύοντας τη σημασία και τα οφέλη που απορρέουν από το συνδυασμό του αθλητισμού, της ισορροπημένης διατροφής, και της αειφορίας στην γαστρονομία και εν γένει στη δημιουργία συνθηκών ευζωίας.

Το concept του foodathlon επικεντρώνεται σε 3 βασικούς πυλώνες: Fitness, Nutrition και Wellness, με επίκεντρο την Aειφορία και την Ευζωία (Sustainable Living). Για αυτό άλλωστε, οι συνδημιουργοί του foodathlon ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν, για κάθε μία από τις παραπάνω θεματικές ενότητες, αξιόλογες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Συγκεκριμένα, τις δυνάμεις τους ένωσαν οι:
– Truevoyagers: travel startup που εξειδικεύεται στον τομέα του experiential tourism.
– Sustainable Food Movement in Greece: startup που εξειδικεύεται σε θέματα αειφορίας και βιώσιμης γαστρονομίας, με στόχο τη μείωση του food waste.
– Healthyclub: nutrition startup που εξειδικεύεται σε θέματα διατροφής.

Στόχος αυτών των δραστηριοτήτων είναι να λειτουργήσουν συμπληρωματικά με το κεντρικό αθλητικό δρώμενο του Μαραθωνίου, προσφέροντας ένα πλαίσιο από μοναδικές εμπειρίες σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες, όπως: ειδικά μενού σχεδιασμένα για αθλητές, σε συνεργασία με εστιατόρια της πόλης, special  pop-up events, εξειδικευμένα workshops, γευστικές διαδρομές μέσα στην πόλη, αλλά και πλήθος αθλητικών υπηρεσιών όπως running tours με τη συνοδεία επαγγελματιών trainers.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στα Social Media της εκδήλωσης στο Facebook και στο Instagram.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις