Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H LeasePlan μπαίνει στην αγορά μεταχειρισμένων για να τα βάλει με την Auto1

Η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, 3-4 ετών, αγγίζει τα 65 δισ. ευρώ και η LeasePlan έχει στη διάθεσή της 1,2 εκατομμύρια αυτοκίνητα τα οποία προσφέρει στους πελάτες της μέσω leasing.

Μέχρι σήμερα η αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κυριαρχείτο από τους παραδοσιακούς εμπόρους και site αγγελιών, μέχρι την έλευση Startups όπως, ο μονόκερος πλέον, Auto 1 αλλά και η δική μας Spotawheel, οι οποίες είτε αγοράζουν οι ίδιες τα αυτοκίνητα και τα μεταπωλούν μαζί με άλλες υπηρεσίες, είτε τα ελέγχουν και τα πιστοποιούν οι ίδιες.

Η Γερμανική Auto 1 έχει έρθει και στην Ελλάδα και πλέον θα έχει άλλο έναν ανταγωνιστή, την LeasePlan η οποία προσφέρει 250.000 αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη μέσω της πλατφόρμας CarNext.com. Τα αυτοκίνητα αυτά όπως αναφέρει η ανακοίνωση είναι καλά συντηρημένα και με πλήρες προφίλ κατόχου μια και προέρχονται από τις υπηρεσίες leasing της ίδιας.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το CarNext.com θα υποστηρίζεται από ένα δίκτυο Καταστημάτων Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, το πρώτο από τα οποία βρίσκεται στη Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58. Η δημιουργία της πλατφόρμας CarNext.com είναι το επόμενο βήμα στη στρατηγική της LeasePlan Hellas για να προσφέρει υπηρεσίες “any car, anytime, anywhere”.
Η πλατφόρμα CarNext.com έχει ως βασικούς πυλώνες λειτουργίας την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν προσδιορισμένη τιμή που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις ή κρυφά κόστη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις