Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Junior Squeezy: Πρόγραμμα μαθητικής επιχειρηματικότητας από το Orange Grove

To Orange Grove ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου προγράμματος επιχειρηματικότητας ειδικά σχεδιασμένο για μαθητές Λυκείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σκοπός του προγράμματος είναι να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες για να πετύχουν στη σύγχρονη παγκόσμια οικονομία, καλλιεργώντας την επιχειρηματική νοοτροπία τους και αναπτύσσοντας τις δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Το Junior Squeezy έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμβουλεύσει, να υποστηρίξει και να εξοπλίσει τους νέους με τις απαραίτητες δεξιότητες. Θα διδαχθούν την κριτική σκέψη, τη δημιουργικότητα, την επίλυση προβλημάτων, την επικοινωνία και τη συνεργασία ενώ πραγματικοί επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες θα βοηθούν ως σύμβουλοι και μέντορες, καθοδηγώντας τους μαθητές στην ανάπτυξη της ιδέας τους.

Τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2019, όλοι οι μαθητές θα εργαστούν σε ομάδες μέχρι 5 ατόμων και υπό την καθοδήγηση ενός μέντορα θα ενθαρρυνθούν να δημιουργήσουν, να αναπτύξουν και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους και τον Απρίλιο να τις παρουσιάσουν στο Orange Grove!

Σε τρεις από αυτές τις ομάδες θα τους προσφερθεί χώρος εργασίας, coaching στο Orange Grove και καθώς και η ευκαιρία να συνδεθούν με ένα διεθνές δίκτυο επιχειρηματιών, εμπειρογνωμόνων και coaches.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 και μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις