Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το πρώτο τριμερές επιχειρηματικό φόρουμ στο Ισραήλ από τα εμπορικά επιμελητήρια

Στο πλαίσιο της 5ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η Ισραηλινή Ομοσπονδία Εμπορικών Επιμελητηρίων διοργάνωσε στις 19 Δεκεμβρίου 2018 το 1ο Τριμερές Επιχειρηματικό Φόρουμ, στο Τελ Αβίβ.

Η επιτυχημένη εκδήλωση στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 300 επιχειρηματίες και κρατικοί αξιωματούχοι από τις τρεις χώρες ήταν ιστορικής σημασίας θα λέγαμε, δεδομένου ότι είναι η πρώτη φορά που τα Εθνικά Επιμελητήρια των τριών χωρών πραγματοποιούν τριμερή διοργάνωση.

Ακολούθως, στις 20 Δεκεμβρίου 2018, οι αντιπροσωπίες των τριών Επιμελητηρίων μετέβησαν στην πόλη Beersheba, την λεγόμενη Cyber-capital του Ισραήλ, όπου και έλαβαν μέρος στις διεργασίες της Συνόδου Κορυφής Αρχηγών Κρατών.

Οι πρόεδροι των Εμπορικών Επιμελητηρίων Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου, Uriel Lynn, Κωνσταντίνος Μίχαλος και Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης μίλησαν στην τελετή έναρξης ενώ σε πάνελ συμμετείχε και η πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπεν Άμπα.

23 Startups από Ελλάδα και Κύπρο συμμετείχαν στο τριμερές φόρουμ το οποίο περιλάμβανε πολλές επαφές και workshops με το τοπικό οικοσύστημα και όχι μόνο.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν εκπρόσωποι των ακόλουθων οργανισμών και Startups: Orange Grove, MeXOXO, Youth Entrepreuriship Club, POS4Work, Startup Academia, RT Safe, SentiGeek, FxD, Laddroller, Allcancode, Aidplex, Solomon Ears

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις