Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

O Γιώργος Τσούτσος ανέλαβε Deputy CEO στη Warply

O Γιώργος Τσούτσος, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χρηματοπιστωτικό κλάδο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και δη με έμφαση στις αναπτυσσόμενες αγορές (Μέση Ανατολή και Αφρική), αναλαμβάνει καθήκοντα Deputy CEO στη Warply.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Τσούτσος έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής και VP Strategic Sales Greece & MEA στην First Data και SVP Strategic Sales στην Network International, του μεγαλύτερου merchant agreegator και payment processor στην Μέση Ανατολή & Αφρική.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Δοξαρά, Ιδρυτή και CEO της Warply: “Καλωσορίζουμε στη Warply ένα καταξιωμένο στέλεχος με μεγάλη εμπειρία, τόσο στον τομέα της τεχνολογίας όσο και στον τραπεζικό. Η προσθήκη του Γιώργου στην ομάδα της Warply είναι κάτι που σηματοδοτεί την αλλαγή της εταιρείας στρατηγικά και έρχεται για να ενισχύσει τη διείσδυση των καινοτόμων λύσεων μας σε ανερχόμενες αγορές, όπου υπάρχει ραγδαία ανάπτυξη σε πληρωμές και προνόμια στα κινητά τηλέφωνα”.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσούτσος ανέφερε σχετικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Warply και θα ηγηθώ της προσπάθειας επέκτασής των δραστηριοτήτων της εταιρίας σε αναπτυσσόμενες αγορές. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός ηλεκτρονικών πληρωμών και προνομίων είναι ο δρόμος προς τη δημιουργία υπεραξίας στο οικοσύστημα εμπόρων και καταναλωτών”.

Υπενθυμίζεται πως η Warply αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στα προγράμματα επιβράβευσης πελατών και μια από τις μεγαλύτερες σε Mobile Loyalty & Mobile Payments στην περιοχή ΕΜΕΑ. Παράλληλα, η Warply αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη ενός μεγάλου πελατολογίου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και κορυφαίων τραπεζών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις