Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Ιάσων Χατζηκώστας της iCry2Talk νικητής του φετινού διαγωνισμού GSEA

Μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού, τρίτου στη σειρά, Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), που οργανώνεται διεθνώς από το Entrepreneurs Organization ήταν ο ο Ιάσων Χατζηκώστας, συνιδρυτής της εφαρμογής iCry2Talk.

Ο διαγωνισμός GSEA αφορά φοιτητές που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, έχοντας ιδρύσει δική τους επιχείρηση και συνολικά υποστηρίζει 1.700 φοιτητές επιχειρηματίες από  60 χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό το GSEA δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε φοιτητές να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους, να έρθουν σε επαφή με άλλους φοιτητές, που έχουν κοινό τρόπο σκέψης καθώς και με το δίκτυο των επιχειρηματιών του EO Greece, ενός δικτύου που αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα παγκοσμίως.

Η εφαρμογή iCry2Talk χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να αναλύσει το κλάμα του μωρού και να το ερμηνεύσει με κατανοητό τρόπο για τους γονείς. Σημειώνεται, τέλος, πως Ιάσων Χατζηκώστας (τρίτος από αριστερά στην κεντρική φωτογραφία), θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό Διαγωνισμό τον Απρίλιο του 2019 στην Κίνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις