Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέες τραπεζικές λύσεις για FinTech από την Bankingblocks

Μια σειρά από καινούριες τραπεζικές λύσεις που απευθύνονται στις FinΤech έκαναν την “παρθενική” τους εμφάνιση στην Ευρωπαϊκή αγορά, εκ μέρους της Ολλανδικής εταιρείας Bankingblocks.

Η τελευταία, “παντρεύει” αρμονικά Core-Banking τεχνολογία με ένα σημαντικό εύρος από τραπεζικά προϊόντα, επιτρέποντας σε υφιστάμενες, αλλά και σε εντελώς καινούριες FinΤech να αξιοποιήσουν τις λύσεις της ώστε να εισέρχονται στην αγορά άμεσα. Κι αυτό, καθώς οι FinΤech και εν γένει εταιρείες διαχείρισης και επεξεργασίας πληρωμών να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια εντυπωσιακή σε εύρος και ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών Banking, πληρωμών, συμμόρφωσης και τεχνολογίας μέσω ενός και μόνου συμβολαίου.

Η Bankingblocks παρέχει μια σειρά από Modular Banking υπηρεσίες, που ονομάζονται “blocks”, τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω μιας απευθείας API σύνδεση και μιας πλήρους ή επιμέρους διαθεσιμότητας από White-Label λύσεις.

Από την πλευρά τους, οι FinΤech εταιρείες, οι αντίστοιχες που διαχειρίζονται πληρωμές, ακόμη και εταιρικοί πελάτες μπορούν να επιλέξουν, να συνδυάσουν και να ταιριάξουν “Blocks” τα οποία ταιριάζουν καλύτερα με τις ανάγκες και την εν γένει λειτουργία της επιχείρησής τους, αλλά και αυτές των πελατών τους, δημιουργώντας το δικό τους, προσωποποιημένο “Stack”.

Όπως αναφέρουν στελέχη της Bankingblocks, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους θα συνεχίσει να επεκτείνει την σουίτα των προϊόντων τους για τον τομέα των οικονομικών, δια μέσω του λανσαρίσματος νέων λύσεων σε τριμηνιαία βάση. Σημειώνεται, τέλος, πως η Bankingblocks παρουσίασε τις λύσεις της, στο Paris Fintech Forum που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις