Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H PARKGURU στην τελική 8άδα του Nakamoto’s Den

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Nakamoto’s Den, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2019, στη Κύπρο, η PARKGURU μέσω της εφαρμογής της, PARKGENE P2P Parking η οποία έχει υλοποιηθεί σε τεχνολογίες Blockchain, επιλέχθηκε ως μία από τους οκτώ φιναλίστ, μεταξύ εκατοντάδων blockchain εφαρμογών και υλοποιήσεων σε διεθνές επίπεδο.

Η εφαρμογή PARKGENE απευθύνεται τόσο για στους επαγγελματίες ιδιοκτήτες parking ή και για τις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές πόλεις στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων Smart Cities, αλλά και για όσους ιδιώτες επιθυμούν να νοικιάσουν τις θέσεις parking που διαθέτουν για λίγες ώρες καθημερινά (βραχυχρόνια μίσθωση) και να δημιουργήσουν ένα επιπρόσθετο εισόδημα.

Ο Μάνος Μακρομάλλης, COO του Ομίλου PARKGURU, δήλωσε, “Η πρόκριση μας στη τελική 8αδα του Nakamoto’s Den, ενός Διεθνούς Επενδυτικού Συνεδρίου για Τεχνολογίες Blockchain, αποτελεί μία επιπρόσθετη επιβράβευση μας στη διαδρομή μας να αναπτύσσουμε τεχνολογίες οι οποίες βοηθούν τη καθημερινή ζωή ενός οδηγού αυτοκινήτου. Η καθημερινή έρευνα και ανάπτυξη μας καταξιώνουν σήμερα ως τους πρωτοπόρους στην αγορά του Parking με χρήση τεχνολογίας blockchain και ηλεκτρονικών πληρωμών συμπεριλαμβανομένων πληρωμών με κρυπτονομίσματα”.

Σήμερα το οικοσύστημα PARKGENE αριθμεί παραπάνω από 67.000 μοναδικούς χρήστες, που χρησιμοποιούν τόσο την εφαρμογή PARKGENE όσο και την εφαρμογή GENE Wallet. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για χρήση τόσο σε IOS και Android συσκευές, όσο και μέσω web browsers.
Η εφαρμογή PARKGENE έχει ήδη εμπορική συνεργασία και συναλλαγές με περισσότερες από 18.000 θέσεις στάθμευσης σε επαγγελματικά parking στην περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και πιλοτικά πλέον αρχίζει να αναπτύσσεται και στη Κύπρο. Επιπρόσθετα της Ελλάδας και της Κύπρου, στην εφαρμογή είναι καταγεγραμμένες περισσότερες από 6 εκατομμύρια θέσεις επαγγελματικών parking σε 8 χιλιάδες πόλεις παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις