Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Workathlon: Με μεγάλη προσέλευση η 1η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας

Η Workathlon πραγματοποίησε εχθές, για πρώτη φορά στην Αθήνα, την 1η Διαδραστική Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας με τη συμμετοχή πάνω από 500 ξενοδοχοϋπαλλήλων στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΙΣ οι οποίοι συναντήθηκαν με 20 από τα μεγαλύτερα Ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Mitsis Hotels, Neilson Hellas, Costa Navarino, Hotelbrain, Astir, Kivotos Mykonos, Mystique Santorini και αρκετά ακόμα ονόματα συμμετείχαν στην εκδήλωση με στόχο να γνωρίσουν επαγγελματίες του κλάδου, συνδέοντας τον ψηφιακό κόσμο με την πραγματική αγορά εργασίας. Παράλληλα παρουσιάστηκε η νέα και πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα της Workathlon για τη στελέχωση των ξενοδοχείων.

Η Workathlon είναι μια HRtech Startup η προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία και resorts. H Κατερίνα Σαντίκου είναι η CEO και founder της εταιρείας.

H Startup ιδρύθηκε το 2015, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους μπήκε στο Top 10 στο 2ο Διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece. To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στον 7ο διαγωνισμό “Innovation & Technology”, ενώ τον Ιούλιο του 2017 κέρδισε το 1ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge’17. Από το τέλος του 2018 η Workathlon συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds, έχοντας λάβει χρηματοδότηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις