Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Blockchain un(conference) από το Hellenic Blockchain Hub στις 6 Μαρτίου

To πρώτο (un)conference του Hellenic Blockchain Hub θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου, 17:00 – 21:00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Innovathens.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου για τις τεχνολογίες blockchain στην Ελλάδα, η ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και η ανάδειξη επιχειρηματικών ευκαιριών και δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία που βασίζονται στις αποκεντρωμένες τεχνολογίες.

Βασικά θέματα του (un)conference είναι η ενεργοποίηση των μελών για την υλοποίηση δράσεων, η παράλληλη ετήσια γενική συνέλευση, καθώς και η ανάδειξη τάσεων, επιχειρηματικών μοντέλων, καλών πρακτικών και ευκαιριών στον χώρο των αποκεντρωμένων τεχνολογιών.

Στο blockchain (un) conference μπορούν να συμμετέχουν:

  • Κάθε ενδιαφερόμενος για τις νέες τάσεις και την προοπτική της νέας ψηφιακής οικονομίας μέσα από τη χρήση των disruptive τεχνολογιών blockchain (Στελέχη της αγοράς, δημόσιας διοίκησης, προγραμματιστές, φοιτητές κ.α).
  • Επενδυτές & Δυνητικοί συνεργάτες που ενδιαφέρονται για χρηματοδότηση και συνεργασίες με startup εταιρείες στον χώρο των τεχνολογιών blockchain.
  • Επιχειρήσεις, ομάδες και startup με ιδέες, λύσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με τις τεχνολογίες blockchain.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Κρατήσεις θέσεων εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις