Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Olive Challenge: Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος, οι ομάδες πάνε Foodexpo Greece

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του διαγωνισμού «OLIVE CHALLENGE: Επενδύοντας στην Καινοτομία» με καινοτόμες λύσεις για τον ελαιοκομικό τομέα, τον οποίο διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ.

Οι εννέα Ομάδες, οι οποίες συμμετείχαν στην Επώαση θα συναντηθούν εκ νέου στις 17 Μαρτίου 2019, ώρα 11:30-13:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης FOODEXPO GREECE (16-18/3/2019), στο απαραίτητο demo day.

Η διοργανώτρια εταιρία της Έκθεσης, FORUM AE, χορηγός της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ, προσφέρει στις εταιρίες οι οποίες οι οποίες συμμετείχαν στην Επώαση και παράγουν ελαιόλαδο και ελιές Β2Β συναντήσεις με εισαγωγείς της επιλογής τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «OLIVE CHALLENGE: Επενδύοντας στην Καινοτομία». Στο πάνελ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της χρηματοοικονομικής αγοράς και επιχειρηματίες. Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από τραπεζικά ιδρύματα, εκπρόσωποι φορέων οι οποίοι παρέχουν στοχευμένες συνεργασίες, καθώς και δικτύωση, εκπρόσωποι επιχειρήσεων του ελαιοκομικού τομέα, κ.α.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, με δήλωση συμμετοχής λόγω περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων (Δηλώσεις συμμετοχής στο 2103238315)

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις