Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι “Ημέρες Καριέρας” της Coca-Cola Τρία Έψιλον πάνε Θεσσαλονίκη στις 15-16 Μαρτίου

Περισσότερα από 30 στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όσοι επισκεφτούν το διαδραστικό περίπτερο της εταιρείας στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης στις 15-16 Μαρτίου.

Προσομοιώσεις συνεντεύξεων εργασίας, δωρεάν επαγγελματική προσωπική φωτογραφία, master classes από μέντορες του Προγράμματος Youth Empowered, πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του Rise Management Trainee, αλλά και τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η εταιρεία με τη μεγαλύτερη δύναμη πωλήσεων του κλάδου, είναι μερικά από όσα θα βρει ο επισκέπτης στο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

CC3E_PHOTO5

Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι 18-30 ετών, θα μπορούν να παρακολουθήσουν Youth Empowered master classes από υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της αγοράς, για να εξελίξουν της προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες. Οι θεματικές των παρουσιάσεων περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: Project Management, επαγγελματικό προσανατολισμό και ανάπτυξη ταλέντου, πώς να κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει, πώς να προετοιμαστείς σωστά για μία συνέντευξη αλλά και πώς να χρησιμοποιείς έξυπνα και αποτελεσματικά το LinkedIn για να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό προφίλ για μελλοντικούς εργοδότες. Η συμμετοχή στα Youth Empowered master classes είναι δωρεάν με σειρά προτεραιότητας χωρίς κράτηση θέσεων και κάθε master class έχει σχεδιαστεί για 50 συμμετέχοντες.

CC3E_PHOTO2

Το Youth Empowered αποτελεί το πιο ευρύ, ανοιχτό και δωρεάν πρόγραμμα του ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας στην Ελλάδα, έχοντας προσφέρει δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση σε περισσότερους από 6.000 νέους σε όλη την χώρα. Δείτε το πρόγραμμα και κάντε την εγγραφή σας στις Ημέρες Καριέρας εδώ Στο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα βρίσκονται και οι Rise Management Trainees της εταιρείας για να μιλήσουν στους νέους ενδιαφερόμενους για την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Οι Management Trainees, θα μοιραστούν πληροφορίες για τη δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος Rise, που εδώ και 28 χρόνια δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας και προσωπικής εξέλιξης, την εμπειρία τους από τα projects που αναλαμβάνουν, τη συνεργασία με πολλά διαφορετικά τμήματα, αλλά και τις προοπτικές εξέλιξης τόσο εντός της εταιρείας όσο και στο εξωτερικό, σε χώρες δραστηριοποίησης του Ομίλου Coca-Cola HBC. Οι Ημέρες Καριέρας πραγματοποιούνται στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη 8.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις