Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Weekend Patras: Κάνε την ιδέα σου πράξη σε 54 ώρες!

Το δεύτερο Startup Weekend Patras, το 54ωρο εντατικό σεμινάριο επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί στο νέο λιμάνι Πατρών (χώρος: IQ Patras) το τριήμερο 12-14 Απριλίου πλησιάζει.

22 μέρες απομένουν μέχρι την πραγματοποίηση του Startup Weekend Patras και είμαστε εδώ όχι μόνο για να σου υπενθυμίσουμε να μαρκάρεις την ημέρα στο ημερολόγιό σου ή να προλάβεις να κατοχυρώσεις μία από τις τελευταίες θέσεις που απομένουν, αλλά και για να σου δώσουμε νέες και άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το event.

Ο συντονισμός του Startup Weekend Patras θα είναι…γένους θηλυκού και θα ακούει στο όνομα της Facilitator Αμαλίας Αγαθού, η οποία θα έρθει να μας… οργανώσει φέρνοντας όλο της το κέφι, αλλά και την εμπειρία της στον συντονισμό παρόμοιων – και όχι μόνο- διοργανώσεων.

Αν έχεις ήδη κάνει μαζί με την ομάδα σου αίτηση συμμετοχής, μάθε πως θα είστε από τους λίγους τυχερούς που θα εργαστούν, έστω για 54 ώρες, με μέντορες σπουδαίους ανθρώπους του επιχειρηματικού κλάδου. Θα μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία και τη γνώση τους και θα επιβλέψουν τη δουλειά της ομάδας σας με σκοπό τη βελτίωση της ιδέας σας  και τον σχεδιασμό των βημάτων που θα θέσουν σε κίνηση τα…γρανάζια της μηχανής που θα σας οδηγήσει στον δρόμο πρός την υλοποίησή της!

Κι επειδή σίγουρα κατανοούμε την περιέργειά σου, συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τους μέντορες που θα έρθουν να τιμήσουν το δεύτερο Startup Weekend Patras by Google Entrepreneurs! Πρόκειται για τους:

Λίνα Στούμπου, Co-founder at Susurrus
Σταύρος Τσομπανίδης, founder of PHEE
Νάσος Κοσκινάς founder of POS4work
Βασίλης Καραβασίλης, Managing Director at eNVy softworks
Βασίλης Σπυρόπουλος, Developer at eight8
Νίκος Ζαχαριάδης, Lancom Chief Commercial Officer
Βασίλης Γεωργιτζίκης, co-founder

Δημοσίευση Τρίτων

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις