Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MyJobNow: Νέα επένδυση 530.000 ευρώ από Velocity.Partners και VentureFriends

Η MyJobNow, ανακοίνωσε σήμερα νέο γύρο χρηματοδότησης ύψους 530.000 Ευρώ με την Velocity.Partners να ηγείται και την VentureFriends να συμμετέχει. Ο νέος γύρος έρχεται σε λιγότερο από έναν χρόνο από την πρώτη επένδυση που έλαβε η εταιρεία, το καλοκαίρι του 2018, ύψους 380.000 Ευρώ από την VentureFriends και ιδιώτες επενδυτές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η νέα αυτή χρηματοδότηση έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία μέσα σε ένα μόλις χρόνο καταγράφει πάνω από 100.000 υποψήφιους εργαζόμενους, και 9.000 επιχειρήσεις. Ενδεικτικό της δημοφιλίας της πλατφόρμας εύρεσης εργασίας, είναι πως σε μηνιαία βάση υποδέχεται πάνω από 2.000 νέες θέσεις εργασίας στην εστίαση, την λιανική, και τον τουρισμό σε όλη την Ελλάδα.

Ο συνιδρυτής και Partner του Velocity.Partners Venture Capital, Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου δήλωσε σχετικά:
«Το MyJobNow βελτιώνει εκθετικά την εμπειρία εύρεσης εργασίας για χιλιάδες ανθρώπους σε σημαντικούς τομείς για την ελληνική οικονομία. Παράλληλα, προσφέρει ένα αξιόπιστο και καινοτόμο εργαλείο εύρεσης ταλέντου στις επιχειρήσεις. Η εντυπωσιακοί ρυθμοί της εταιρείας επιβεβαιώνουν την άποψη πως οι επιχειρηματικές ιδέες που λύνουν ουσιαστικά υπαρκτά προβλήματα γνωρίζουν άμεσα αποδοχή από την αγορά. Στην περίπτωση του MyJobNow, αυτό ενισχύεται από την υψηλού επιπέδου ιδρυτική ομάδα, η οποία παντρεύει το όραμα με την επιχειρησιακή αρτιότητα. Προσβλέπουμε ότι η πορεία τους τους προσεχείς μήνες θα είναι σαρωτική, εντός και εκτός Ελλάδας».

O συνιδρυτής και CEO του MyJobNow, Στέφανος Κατσίμπας δηλώνει:
«Ο τελευταίος χρόνος ήταν για εμάς ένα συνεχές μάθημα το οποίο ωρίμασε ουσιαστικά την ιδέα και το προϊόν μας. Σήμερα, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα εργαλείο που συνδέσει καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους με την επόμενη τους δουλειά. Η ομάδα πλαισιώνεται πλέον από είκοσι νέους και ταλαντούχους ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται το κοινό μας όραμα να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, αποτελεσματική και ποιοτική λύση στο χώρο της εύρεσης εργασίας για χιλιάδες συνανθρώπους μας. Ο στόχος μας για το επόμενο έτος περιλαμβάνει την εδραίωση μας στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, αλλά και την είσοδο μας σε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις