Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Fuckup Nights Heraklion: Πραγματοποιήθηκε το 6ο event “αποτυχίας”

Πραγματοποιήθηκε το 6ο κατά σειρά event του Fuckup Nights Heraklion, το βράδυ της Παρασκευής, 7 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σκοπός του event ήταν να “ξεκλειδώσει” τους επαγγελματίες κάθε κλάδου ώστε να μοιραστούν να λάθη τους, να διδαχθούν κι άλλοι από αυτά και, τελικά, να απομυθοποιηθεί η έννοια της αποτυχίας.

Σε κάθε Fuckup Nights event, οι ομιλητές έχουν στη διάθεσή τους μόνο 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες για να μοιραστούν τα λάθη και τις αποτυχίες τους.

Οι ομιλητές του Fuckup Nights Heraklion // VOL.6 SummAir ήταν η Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Κοινωνική Επιχειρηματίας & Founder The Healing Tree (healingtreecommunity.com), ο Στέλιος Παπαρδέλας, Φωτογράφος & Κάτοικος του πλανήτη Γη, ο Ευάγγελος Αυγουλάς, Δικηγόρος, Πρόεδρος “Seaman’s Home” & Μέλος Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας ΚΕΔΕ (kedke.gr) και η Λένα Μπορμπουδάκη, Health Economist, MPH, (c)PhD & Διευθύντρια έκθεσης Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (nhmc.uoc.gr).

Σε αυτό το Fuckup Nights Heraklion οι 200 παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες! Γνώρισαν από κοντά το “Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου” (fb.com/heraklionvisualarts), μέσα από το έργο “Ερωτόκριτος”, και απόλαυσαν τις φωτογραφίες του Στέλιου Παπαρδέλα οι οποίες αποτελούσαν την ιστορία δημιουργίας του βιβλίου του “Duality Book Stylianos Papardelas”.

Το επόμενο Fuckup Nights Heraklion θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις