Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 6 εκατ. ευρώ στην Podimo για να κυκλοφορήσει app με podcasts

H Podimo, μια Startup με έδρα την Κοπεγχάγη, η οποία δημιουργεί μια εφαρμογή streaming αποκλειστικά με podcasts, σήκωσε 6 εκατ. ευρώ σε χρηματοδότηση seed, πριν την κυκλοφορία του προϊόντος της. Του γύρου ηγήθηκαν οι E.ventures και Heartcore.

Η Startup, η οποία ιδρύθηκε από τους Morten Strunge, Nikolaj Koppel, Andreas Sachse και Sverre Dueholm φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί την αυξημένη ζήτηση σε podcasts και να γίνει μια αξιόπιστη πηγή εσόδων για τους παραγωγούς.  Στα πλάνα της είναι να υπάρχει μια δωρεάν και μια επί πληρωμή έκδοση της υπηρεσίας.

Λανσάροντας αυτό το μοντέλο, όπου η συνδρομητική εκδοχή θα προσφέρει απεριόριστα podcasts και άλλα χαρακτηριστικά, ο Strunge πιστεύει ότι θα υπάρξει η ευκαιρία να δουλέψουν μαζί με τους δημιουργούς, να ενισχύσουν το οικοσύστημα και να το κάνουν να βασίζεται λιγότερο σε διαφημίσεις.

Όσον αφορά τους χρήστες, η εφαρμογή Podimo έχει στόχο να τους προσφέρει μια «ανώτερη εμπειρία» γύρω από την ανακάλυψη και τις προτάσεις podcasts, συγκριτικά με ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες streaming και download services.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις