Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Uber Eats λανσάρει την επιλογή Dine-in και “μπαίνει” στα εστιατόρια

Η Uber Eats «μπαίνει» στο πεδίο του dine-in με μια νέα προσθήκη στην εφαρμογή της, σύμφωνα με το TechCrunch. Η νέα υπηρεσία δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να παραγγείλει το φαγητό του σε ένα εστιατόριο πριν πάει προκειμένου αυτό να είναι έτοιμο όταν θα φτάσει και να γλιτώσει τον χρόνο αναμονής.

Με αυτήν την προσθήκη, η Uber Eats επεκτείνεται σε εστιατόρια που δεν κάνουν delivery και κερδίζει χρήματα που θα έδινε σε οδηγούς. Η υπηρεσία Dine-In είναι διαθέσιμη ήδη σε κάποιες πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Autin, Dallas, Phoenix και San Diego. Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η επιλογή αυτή εκτός από τους πελάτες, μπορεί να ευνοήσει και τα εστιατόρια που προσπαθούν να «γεμίσουν» τραπέζια αλλά και τους σερβιτόρους να κερδίσουν tips.

Πώς λειτουργεί

Όπως αναφέραμε, η νέα επιλογή έχει προστεθεί στην εφαρμογή Uber Eats. Από εκεί ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει και να επιλέξει να πάει να φάει “ASAP” ή να προγραμματίσει την ώρα που θέλει να φτάσει στο εστιατόριο. Στην εφαρμογή φαίνεται ο χρόνος που χρειάζεται για να προετοιμαστεί το φαγητό, η απόσταση μέχρι το εστιατόρια, η τιμή της παραγγελίας και η κριτική του καταστήματος. Στη συνέχεια ο χρήστης θα ειδοποιηθεί όταν το φαγητό ετοιμάζεται και όταν κοντεύει να είναι έτοιμο. Το μόνο που έχει να κάνει ο ίδιος είναι να μεταβεί στο εστιατόριο. Ο πελάτης μπορεί να αφήσει φιλοδώρημα είστε στο κατάστημα είτε μέσω της εφαρμογής.

Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται να ανταγωνιστεί και ίσως να δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλες dine-in εφαρμογές όπως και η Allset, που είναι ενεργή εδώ και 4 χρόνια, αλλά και σε εφαρμογές κρατήσεων όπως οι OpenTable και Resy.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις