Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Lime “φέρνει” την επιλογή Group Ride στην Αθήνα

Η Lime λανσάρει την υπηρεσία Group Ride, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει μέχρι 5 πατίνια από τον ίδιο λογαριασμό.Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να πατήσει την επιλογή Group Ride στην εφαρμογή της Lime, ενώ δεν είναι απαραίτητο να το κάνει από την αρχή. Μπορεί να προσθέσει άτομα «στον δρόμο», ενώ η διαδρομή του έχει ήδη ξεκινήσει.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη πλέον σε 20 πόλεις σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η πρώτη εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών που λανσάρει αυτό το πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό σε επιλεγμένες πόλεις σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο April Li, product manager της Lime. «Με το Group Ride, πολλοί από τους χρήστες μπορούν τώρα να μοιράζονται τα πλεονεκτήματα της βιώσιμης μικροκινητικότητας με τους φίλους και την οικογένειά τους», συμπλήρωσε.

Η νέα αυτή υπηρεσία, η οποία δοκιμάστηκε αρχικά σε Γαλλία, Πολωνία και Χιλή, κυκλοφόρησε σε περισσότερες πόλεις σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά οι χώρες:

Λιντς, Αυστρία
Βρυξέλλες, Βέλγιο
Λιέγη, Βέλγιο
Ναμύρ, Βέλγιο
Μασσαλία, Γαλλία
Παρίσι, Γαλλία
Αθηνα, Ελλάδα
Βουδαπέστη, Ουγγαρία
Βαρσοβία, Πολωνία
Βρότσλαβ, Πολωνία
Κοΐμπρα, Πορτογαλία
Βουκουρέστι, Ρουμανία
Μάλαγα, Ισπανία
Βαλένθια, Ισπανία
Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Μάλμο, Σουηδία
Ουψάλα, Σουηδία
Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Σάο Πάολο, Βραζιλία
Σαντιάγκο, Χιλή
Μπογκοτά, Κολομβία
Κάλι, Κολομβία
Μέξικο Σίτι, Μεξικό
Πουέρτο Βαγιάρτα, Μεξικό
Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις