Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ATOM “στήνει” πλατφόρμες ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών σε 20 ημέρες!

Η ATOM είναι μια startup από την Λετονία, η οποία λάνσαρε το 2019, την πρώτη πλατφόρμα ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών στην Ρίγα. Τώρα, η εταιρεία δίνει, σε όποιον επιθυμεί και έχει τον δικό του στόλο από πατίνια, τη δυνατότητα να φτιάξει την δική του υπηρεσία, οπουδήποτε στον κόσμο, με το δικό του brand.

Συγκεκριμένα, η ATOM αναλαμβάνει να “στήσει” εξ’ ολοκλήρου (εκτός από την παροχή του στόλου με τα πατίνια) πλατφόρμες ενοικίασης πατινιών, μέσα σε 20 ημέρες. Με τον τρόπο αυτό, ο ενδιαφερόμενος αποκτά τη δική του ολοκληρωμένη υπηρεσία – εταιρεία, γλιτώνοντας υπέρογκα ποσά σε IT και άλλα τεχνικά διαδικαστικά με τη μορφή White-Label.

«Ήμασταν η πρώτη πλατφόρμα ενοικίασης ηλεκτρονικών σκούτερ στη Ρίγα τον Απρίλιο του 2019. Χιλιάδες χρήστες δοκίμασαν την πλατφόρμα και καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να την καταστήσουμε τέλεια. […] Τώρα όλοι όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τη δική τους πλατφόρμα μπορούν να το κάνουν εύκολα σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου», εξηγεί ο Arturs Burnins, CEO της ATOM.

Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να συνεργάζεται με πολλούς πελάτες και αναπτύσσει εξατομικευμένες πλατφόρμες ενοικίασης οχημάτων. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον “έρχεται” από τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, όπου η ομάδα ATOM προσπαθεί να προσαρμόσει την πλατφόρμα σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς, ενώ υποστηρίζεται και η Ελλάδα.

Η λύση που προσφέρει η ATOM είναι πλήρως εξατομικευμένη και περιλαμβάνει μια mobile εφαρμογή για τους χρήστες, λειτουργική σε iOS και Android, και μια πλατφόρμα διαχείρισης οχημάτων, διαδρομών και μετρήσεων. Η εφαρμογή έχει την επιλογή “δωρεάν βόλτας” η οποία είναι προαιρετική και μπορεί να απενεργοποιηθεί καθώς και πολλές επιλογές όσον αφορά την εγγραφή του χρήστη: Ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή άλλα επίσημα έγγραφα. Επιπλέον, διαθέτει αρκετούς τρόπους πληρωμής, όπως wallet, πληρωμή ανά βόλτα και συνδρομή.

Η ATOM παρέχει επίσης στους πελάτες τηλεματική λύση. Με αυτήν, θα μπορούν να ελέγχουν ταχύτητα, απόσταση, φώτα ή ακόμα και να ενεργοποιούν / απενεργοποιούν την μηχανή εξ αποστάσεως. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας θα μπορεί να δει την ακριβή τοποθεσία των οχημάτων και το ιστορικό των διαδρομών. Τέλος, η εταιρεία έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη λύση για την προστασία από κλοπή ή παράνομη κίνηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις