Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Άνοιξαν” οι αιτήσεις για την πιστωτική κάρτα της Apple

Η νέα πιστωτική κάρτα της Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει από μέρα σε μέρα, και λίγο πριν αυτό συμβεί, η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο website στο οποίο όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να υποβάλει αίτηση για να λάβει την κάρτα.

Το site είναι διαθέσιμο εδώ και διαθέτει πληροφορίες για την κάρτα καθώς και ένα βίντεο με οδηγίες για την διαδικασία. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν μέσω του wallet app από iPhone ή iPad. Προς το παρόν μόνο οι πελάτες που έχουν λάβει πρόσκληση μέσω mail μπορούν να κάνουν την σχετική αίτηση, αλλά αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Προκειμένου να συμπληρώσει την αίτηση, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να πληροί τρία κριτήρια: Να είναι Αμερικανός πολίτης, τουλάχιστον 18 ετών, να διαθέτει την τελευταία έκδοση του iOS και να έχει iPhone που να χρησιμοποιεί το Apple Pay.

Το Apple Pay, όπως αναφέρεται και στο site, είναι συμβατό με iPhones που έχουν αναγνώριση προσώπου ή δακτυλικού αποτυπώματος (εκτός του 5s) και με iPads που έχουν κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η πιστωτική κάρτα της Apple, η οποία υποστηρίζεται από την Goldman Sachs , θα γίνει διαθέσιμη μέσα σε αυτόν τον μήνα, όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας, Tim Cook.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις