Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κάλεσμα σε FinTech και Cybersecurity startups από το Startupbootcamp

Το Startupbootcamp καλεί startups από όλον τον κόσμο, να συμμετάσχουν στο επόμενο “FastTrack event” που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Άμστερνταμ, εν όψει του FinTech & CyberSecurity προγράμματος που πρόκειται να διοργανώσει.

Τα FastTrack events είναι για ανεπίσημες εκδηλώσεις μέσω των οποίων το Startupbootcamp αναζητά τις πιο κατάλληλες εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά του. Σε κάθε FastTrack, επιλέγονται οι 10 καλύτερες startups -από αυτές που υποβάλλουν αίτηση- και στη συνέχεια λαμβάνουν feedback από μια ομάδα ειδικών της βιομηχανίας, συνεργάζονται με την επενδυτική ομάδα του Startupbootcamp και μαθαίνουν περισσότερα για το πρόγραμμα. Οι ομάδες που συμμετέχουν σε ένα FastTrack έχουν 20% περισσότερες πιθανότητες να προσκληθούν στις τελικές ημέρες επιλογής.

Σε αυτό το event, καλούνται να συμμετάσχουν FinTech, InsurTech, Pensiontech και Cybersecurity startups που επιδιώκουν να βελτιώσουν το “ταξίδι” του πελάτη και να αυξήσουν τη λειτουργική αποτελεσματικότητα σε αγορές B2B και B2C.  Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις