Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η KPMG “εγκαινιάζει” τεχνολογικό hub στο Μάντσεστερ

Η KPMG, εταιρεία συμβουλευτικής επιχειρήσεων, ολοκλήρωσε μια σημαντική επένδυση στο Μάντσεστερ με το άνοιγμα ενός εθνικού hub τεχνολογικής καινοτομίας στην πόλη.

Στις 2 Σεπτεμβρίου, περίπου 100 εξειδικευμένοι υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων δεδομένων, σχεδιαστών, μηχανικών λογισμικού, διαχειριστών έργων και αναλυτών, θα μεταφερθούν από τα γραφεία της εταιρείας στο St Peter’s Square, στο Circle Square του Μάντσεστερ, στην “καρδιά” της καινοτομίας.

Ο νέος χώρος των 12.000 τετρ. μέτρων στο Τεχνολογικό Κέντρο του Μάντσεστερ μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 180 υπαλλήλους και έχει σχεδιαστεί με στόχο τη συνεργασία και την ανάπτυξη, με πρόσβαση στις τοπικές τεχνολογικές και πανεπιστημιακές κοινότητες. Το hub θα λειτουργήσει συμπληρωματικά με τον υπάρχοντα χώρο της εταιρείας στο St Peter’s Square.

Η Nicola Quayle, εταίρος της KPMG στο Μάντσεστερ, δήλωσε: “Το Μάντσεστερ είναι ήδη έδρα ενός από τα μεγαλύτερα γραφεία στη χώρα μας και δεσμευόμαστε να επενδύσουμε στην πόλη. Η απόφαση μας να μεταβούμε στο Circle Square αναγνωρίζει το Μάντσεστερ ως αναπτυσσόμενο κέντρο για τη διεθνή οικονομία της τεχνολογίας. […] “Πολύ απλά, η “μονάδα” Solutions & Digital χρειάζεται καλές διασυνδέσεις, πρόσβαση σε απίστευτο ταλέντο και σύνδεση με μια ζωντανή τεχνολογική κοινότητα. Το Μάντσεστερ, και ιδιαίτερα το Circle Square, τα προσφέρει όλα αυτά σε αφθονία. Ανυπομονούμε να προχωρήσουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία.”

Σημειώνεται ότι η βρετανική μονάδα Solutions & Digital της KPMG παρέχει τεχνολογία και υπηρεσίες για την υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού των πελατών της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις