Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το Startup Weekend Athens Women!

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το Startup Weekend Athens Women το οποίο επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο The Cube Athens στις 27, 28, 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο βασισμένο σε μια ιδέα τους ή μια ιδέα της ομάδας που θα επιλέξουν, και θα συνεργαστούν με άλλους δημιουργικούς ανθρώπους για να το επιτύχουν.

Το StartUp Weekend θα διαρκέσει από το απόγευμα της Παρασκευής 27/9 έως το βράδυ της Κυριακής 29/9. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου οι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβουλευτική βοήθεια από τους μέντορες, θα παρακολουθήσουν ομιλίες προς έμπνευση και θα ανταλλάξουν απόψεις με καλεσμένους και χορηγούς στα lunch breaks, στα cocktail & dinner parties που θα διεξαχθούν στο τριήμερο.

Το ρόλο της παρουσιάστριας της εκδήλωσης θα έχει η Lucia Cardenas Melgarejo, άνθρωπος με πολυετή πείρα στη διοργάνωση των Startup Weekends παγκοσμίως και ειδίκευση στη Συμβουλευτική των startups. Μαζί της θα βρίσκεται και όλη η ομάδα του StartUp Weekend αλλά και του The Cube Athens με συμβουλές και υποστήριξη προς τους συμμετέχοντες.

Τα ονόματα όλων των καταξιωμένων mentors έχουν ανακοινωθεί στη σελίδα της εκδήλωσης, μαζί με το πρόγραμμά αυτής και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το Startup Weekend πραγματοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες, με μεγάλη συμμετοχή από ανθρώπους που επιθυμούν να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν τη δική τους καινοτόμα ιδέα σε 54 ώρες.

Ξεκίνησε το 2007 και έχουν συμμετέχει πάνω από 200.000 άτομα που τόλμησαν το επιχειρηματικό βήμα και συνδέθηκαν με ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματιών. Πολλές γνωστές εταιρίες έχουν δημιουργηθεί μέσα από τα Startup Weekends στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριο σας έως και την Πέμπτη 26/9 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventbrite.com/e/techstars-startup-weekend-athens-women-tickets-63898892307

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις