Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τον Νοέμβριο το Agri-Food Masterclass της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Orange Grove

Το Agri-Food Masterclass, το ετήσιο τριήμερο workshop αγρο-επιχειρηματικότητας, που διοργανώνει η Ολλανδική Πρεσβεία σε συνεργασία με το Orange Grove, θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχή φορά, στις 15-17 Νοεμβρίου στην Πάτρα.

Το Masterclass απευθύνεται σε startups και καινοτόμες ΜμΕ, που δραστηριοποιούνται στον αγρο-διατροφικό τομέα, στην αγρο/βιο-τεχνολογία, στον αγρο-τουρισμό ή σε συναφείς τομείς αλλά και γενικότερα σε σχετικές επιχειρηματικές και ερευνητικές ιδέες και έχει στόχο να ενισχύσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν περαιτέρω τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες και το επιχειρηματικό τους μοντέλο εφαρμόζοντας startup μεθοδολογίες, καθώς και να δικτυωθούν και να διερευνήσουν τις δυνατότητες δραστηριοποίησής τους στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Το Masterclass θα υλοποιηθεί από το Centre for Value Creation του Wageningen University and Research (CVC-WUR), στην Ολλανδία. Το CVC-WUR στηρίζει entrepreneurs, επιστήμονες και φοιτητές να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε πραγματικότητα, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα, workshops και προγράμματα incubation, ενώ υποστηρίζουν την ανάπτυξη startups και σχεδιάζουν λύσεις για διεθνείς προκλήσεις.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει Παρασκευή 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, θα διαρκέσει όλη μέρα στις 16-17 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με pitching και networking event.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν αίτηση εδώ ή να συμπληρώσουν την αίτηση στο www.orangegrovepatras.biz έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Masterclass οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο 2610 911 530 ή στο email [email protected]

Το Masterclass θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Orange Grove στην Πάτρα (Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, Σταδίου, Πλατάνι – Ρίο, 26504 Πάτρα).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις