Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Samsung λανσάρει νέα υπηρεσία διασυνοριακών πληρωμών με τη Finablr

Μια νέα επιλογή αποκτούν οι χρήστες του Samsung Pay, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα από το εξωτερικό.

Για το λανσάρισμα της υπηρεσίας, η οποία ονομάζεται Money Transfer, η Samsung αξιοποίησε την πλατφόρμα της Finablr, που προσφέρει λύσεις πληρωμών και συναλλάγματος. Προς το παρόν, το Money Transfer θα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ – ωστόσο θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες από την επόμενη χρονιά.

Σε ανακοίνωσή της, η Finablr δήλωσε ότι η συνεργασία με τη Samsung Electronics America περιλαμβάνει ένα νέο χαρακτηριστικό εντός εφαρμογής που επιτρέπει την αποστολή χρημάτων σε ξένους παραλήπτες. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν μεταφορές χρησιμοποιώντας πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που έχουν καταχωρηθεί στο Samsung Pay και τα χρήματα μπορούν να σταλούν σε καθορισμένους παραλήπτες είτε ως μετρητά είτε στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Επιπλέον, η εταιρεία εξήγησε ότι οι συναλλαγές θα είναι διαφανείς, με όλα τα τέλη και τις χρεώσεις να αποκαλύπτονται την ώρα της συναλλαγής, δεν ανέφερε ωστόσο το πώς θα διαμορφωθεί η τιμολόγηση. Μέχρι στιγμής, οι χρήστες μπορούν να στείλουν χρήματα σε 47 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, του Καναδά, της Νέας Ζηλανδίας, των Φιλιππίνων, την Νότιας Κορέας, της Ισπανίας και της Ταϊλάνδης.

Η υπηρεσία, η οποία απευθύνεται σε χρήστες με συσκευές Samsung, είναι το πρώτο βήμα για να εξελιχθεί το Samsung Pay σε μια πλατφόρμα που θα κάνει τις ζωές των χρηστών πιο εύκολες, δήλωσε σχετικά ο Sang W. Ahn, αντιπρόεδρος της Samsung Electronics America.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις