Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σε 10 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης δραστηριοποιείται πλέον ο Spitogatos

Ο Spitogatos, η ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 2006 και έχει πλέον πάνω από 2 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες , δραστηριοποιείται πλέον σε 10 χώρες της ΝΑ Ευρώπης!

H παρουσία του επεκτάθηκε μετά την πλήρη εξαγορά της σερβικής ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων Srbija-nekretnine.org, και την επέκταση του brand Indomio, ιδιοκτησίας του Spitogatos.gr, στην Αλβανική αγορά. Με το δίκτυο του Indomio, ο Spitogatos έχει δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων ακινήτων και επαγγελματιών του Real Estate στη ΝΑ Ευρώπη.

Πλέον, δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία, Σερβία, Μάλτα, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία και Αλβανία και έχει καταφέρει να σημειώσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια επισκέψεις και 1,5 δισεκατομμύρια εμφανίσεις σελίδων τον χρόνο, αξιοποιώντας την παρουσία του

Ο CEO του Spitogatos, Δημήτρης Μελαχροινός, σημειώνει σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βλέπουμε το όραμα μας για το Spitogatos Network να υλοποιείται. Η δυναμική ανάπτυξη και η δραστηριοποίηση της εταιρείας εκτός των ελληνικών συνόρων είναι το αποτέλεσμα καθημερινής προσπάθειας της ομάδας μας και της πίστης των επενδυτών μας στο στρατηγικό μας πλάνο. Ο Spitogatos οφείλει την εξέλιξή του στους ανθρώπους που πίστεψαν και ασπάστηκαν τη φιλοσοφία του, μετατρέποντάς τον από μία μικρή startup 4 φίλων που συνεργάζονταν part-time εξ’ αποστάσεως, σε έναν όμιλο που διαθέτει 5 brands και 13 ιστοσελίδες σε 10 χώρες»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις