Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Βραβείο Καινοτομίας απέσπασε η Pobuca στην 39η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας GITEX

H Pobuca (πρώην SiEBEN) συμμετείχε στην 39η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας GITEX που διεξήχθη από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου στο Ντουμπάι, υπό την παρουσία περισσότερων από 4,500 εκθετών από 140 χώρες του κόσμου.

Η Pobuca ως εταιρεία με σαφές πλάνο εξωστρέφειας, παρουσίασε λύσεις CRM που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης έχουν ως απώτερο σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενίσχυση της παραγωγικότητας. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Pobuca είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις λύσεις τεχνολογίας της εταιρείας και να διαπιστώσουν τις καινοτόμες δυνατότητες που προσφέρουν οι πλατφόρμες Pobuca Sales, Pobuca Connect, Pobuca Loyalty και PobucaBot, του οποίου οι περισσότερες λειτουργίες βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Παράλληλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca, Ισίδωρος Σιδερίδης παρουσίασε πτυχές του αναπτυξιακού, επενδυτικού και επιχειρηματικού σχεδιασμού της εταιρείας, ο οποίος μεταξύ άλλων προσανατολίζεται στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της Pobuca, μέσω της περαιτέρω ενδυνάμωσης της δραστηριότητας στην περιοχή της ΜΕΑ αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης η Pobuca διακρίθηκε με το Βραβείο Καινοτομίας από το Dubai Future Foundation. «Βασική και πάγια επιδίωξη της Pobuca είναι να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων που αφορούν στους τομείς τεχνολογίας, επιχειρηματικών λύσεων και ψηφιακής ανάπτυξης. Ως ταχέως αναπτυσσόμενη (scale-up) εταιρεία, ο σχεδιασμός μας οφείλει να έχει εμπροσθοβαρή προσανατολισμό ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. Ως εκ τούτου η συμμετοχή μας σε ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά δρώμενα του πλανήτη, όπως η εν λόγω έκθεση στην οποία παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις της αγοράς, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από επιβεβλημένη. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την συμμετοχή μας όπως και για το βραβείο που αποσπάσαμε το οποίο αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση της σημασίας που δίνουμε σε θέματα που σχετίζονται με την καινοτομία σε τεχνολογικό επίπεδο, καθώς και με την τεχνητή νοημοσύνη» δήλωσε σχετικά ο Marketing Director της Pobuca κ. Χρήστος Παπανδρόπουλος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις