Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Attica Innovation Partnership: Η Θ.Ε.Α. του ΕΒΕΑ στο Web Summit 2019

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του ΣΕΚΕΕ, έχουν οργανώσει αποστολή και παρουσία με περίπτερο στο φετινό Web Summit στην Λισαβώνα, με στόχο την ανάδειξη της Attica Innovation Partnership.

Η Attica Innovation Partnership είναι μια πρωτοβουλία με σκοπό την ενδυνάμωση του οικοσυστήματος, την στρατηγική στοχευμένης εξωστρέφειας και την επίτευξη αποτελεσμάτων στην κατεύθυνση της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Το Web Summit 2019 διοργανώνεται στη Λισαβώνα στις 4-07 Νοεμβρίου. Αποτελεί μια συνάντηση Τεχνολογίας και Startup, που εξελίσσεται σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα παγκοσμίως (2018: 70.000 επισκέπτες).

Στο πλαίσιο της παρουσίας της ελληνικής αποστολής θα υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης με επενδυτές αλλά και key stakeholders από τα διεθνή οικοσυστήματα. Η συγκεκριμένη διασύνδεση σε αυτό το δίπολο και μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις θα επιτρέψει ένα scale up στις προσπάθειες για ενδυνάμωση της εξωστρέφειας τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο όσο και σε κεντρικό επίπεδο λήψης πολιτικών αποφάσεων και ανάληψης πρωτοβουλιών.

Οι startups της ΘΕΑ που συμμετέχουν στην αποστολή είναι: Helvia Technologies, Nanometrisis, Parity Platform, VGL Esports.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις